Sohbet Battlefield Efsanesi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim gibi Tarihsel savaş oyunu hastası olan varmı acaba özellikle bu tarihsel savaş oyunlarda tarihi yerleri ve o savaştaki ambiansı en güzel yaşatan tarihsel savaş oyunu sizce hangisi?
Bana sorarsanız 1.Dünya savaş oyununu en iyi şekilde dile getiren savaştaki ambiansı ve Gerçekçilik olarak sınırları aşmış olarak ve Haritaları tarihi savaş meydanlarındakinin birebir aynısı gibi gösteren en iyi oyun Battlefield 1'dir. Hatta Oyunun tanıtımı bile Efsane bir ambians veriyor ve insanı gaza getiriyor.Peki Siz hangi tarihsel savaş oyununu daha çok seviyorsunuz? Sizce en iyi tarihsel Gerçekci savaş oyunu hangisidir? Battlefield 1 tanıtımını merak edenler
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ek olarak Gelibolu/Alçıtepe Bölümü tanıtımı
Ek olarak Battlefield 3 F-18 Hornet Kalkış ve Görev Sahnesi(Savaş Uçaklarını Sevenler için)

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BF 1 gerçekten de hakkı verilecek bir oyun. 2.dünya savaşına dönersek eğer, vazgeçilmez klasik Call Of Duty 1' dir bence.
Hocam 2.Dünya savaşı içinde Battlefield 5 var oda gerçekten hakkını veriyor ama Call of duty 1in yerini tutamaz

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Hocam 2.Dünya savaşı içinde Battlefield 5 var oda gerçekten hakkını veriyor ama Call of duty 1in yerini tutamaz
Henüz oynama fırsatım olmadı onu. Şöyle ayrım yapıyorum genelde; BF: en iyi oynanış ve grafik , COD: en iyi senaryo ve hikaye.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Valla fps hastasi bri olarak soyluyorum.Silahli oyundan baska oyun oynayamiyorum.Ozellikle fps turu.Konuya gelecek olursak.Heniz bf1 i oynamadim Elimden pc ps4 ps3 psp cok geldi gecdi.Suan ps3 le devam ediyorum.Listemdekiler.

Cod 3 ( 1 ve 2 muazzamdi buda o cizgiden gden ww2 konulu)

Cod Modern Warfare

BF Bad Company 2

Bf 3

Wolfenstein 2009

Ve suan oynadigim Wolfenstein new Order .

2 cocuklu 36 yasinda briyim :) ve oyundan vazgecemiyorum firsat buldukca aciyorum.Ama.eskisi kadar cok oynayamiyorum.Savas silah oyunu dedimmi benim icin akan sular durur.Cok zor degil,oynamasi zevkli bseyleri vurmak gecmek vs insanin stresini aliyor.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Gerçekçilik olarak bence de en iyi savaş oyunu Battlefield 1 dir. İnternet kafede yanlışlıkla açıp hikaye modunu 5 saatte bitirmiştim giggle~~

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Henüz oynama fırsatım olmadı onu. Şöyle ayrım yapıyorum genelde; BF: en iyi oynanış ve grafik , COD: en iyi senaryo ve hikaye.
Bence Hikaye ve Senaryo olarak BF hocam 1.Dünya savaşındaki savaşılan yerlerin çoğu Bf de var.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Valla fps hastasi bri olarak soyluyorum.Silahli oyundan baska oyun oynayamiyorum.Ozellikle fps turu.Konuya gelecek olursak.Heniz bf1 i oynamadim Elimden pc ps4 ps3 psp cok geldi gecdi.Suan ps3 le devam ediyorum.Listemdekiler.

Cod 3 ( 1 ve 2 muazzamdi buda o cizgiden gden ww2 konulu)

Cod Modern Warfare

BF Bad Company 2

Bf 3

Wolfenstein 2009

Ve suan oynadigim Wolfenstein new Order .

2 cocuklu 36 yasinda briyim :) ve oyundan vazgecemiyorum firsat buldukca aciyorum.Ama.eskisi kadar cok oynayamiyorum.Savas silah oyunu dedimmi benim icin akan sular durur.Cok zor degil,oynamasi zevkli bseyleri vurmak gecmek vs insanin stresini aliyor.
Hocam kesinlik Battlefield 1 denemeniz lazım çok oynamış biri olarak efsane bir oyun kesinlikle denemenizi tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekçilik olarak bence de en iyi savaş oyunu Battlefield 1 dir. İnternet kafede yanlışlıkla açıp hikaye modunu 5 saatte bitirmiştim giggle~~
Hikaye moduda ayrı bir güzel hocam

Üst Alt