Yardım Bataryam Problemlimi

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 11 lite 5g NE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba forumda yeniyim ve telefon ve isletim sistemi hakkinda bilgim yok denecek kadar az sorunumda su 2 gun once yurtdisi imei atilmis mi 11 lite 5g NE aldim bir cok telefon kullandigim icin ilk defa bunda gordugum birsey var sorunmu degilmi bilmiyorum telefonu kapali olarak hem kendi sarj aletiyle hemde Pc uzerinden yuzde yuze kadar sarj edip hata 10 - 15 dakikada fazla tutup cikartiyoum telefonu actigimda 1-2 dakika icinde hemen yuzde 99 a dusuyor bu bir sorunmudur daha once karsilasmadim baska telefonlarda o yuzden rahatsizlik veriyorum simdiden kusura bakmayin cevaplariniz icinde tesekkurler ( bu arada son guncellemesini de yaptim miu 13 muydu neydi)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Pil tam şarj olmamış olabilir, bende dün akşam şarj olurken kapattım şarj seviyesi %99 idi sonra kapalı halde şarj cihazını çıkarıp tekrar bağladım %97 seviyesinden başladı şarj etmeye.

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vallaha 2-4 cu sarj etmem hep ayni oluyor doluyor 100 gorunuyor cekiyorum sarjdan aciyorum hic birsey yapmadan tak 2 dakika icinde 99 oluyor :(

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
vallaha 2-4 cu sarj etmem hep ayni oluyor doluyor 100 gorunuyor cekiyorum sarjdan aciyorum hic birsey yapmadan tak 2 dakika icinde 99 oluyor :(
Normal bir durum. Anormal bir durum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir durum. Anormal bir durum değil.

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
ciddenmi Nejomi vallaha cok rahatlarim oyleyse cunku fiyatlar vs biliyorsunuz el yakiyor cihazlar o yuzden yurtdisi cihaza yoneldim problem cikarsa patladik :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Nejomi whatsapp bildirimleri gec geliyor yada telefon uyarmiyor gibi geldi bana varmi boyle bir sorun bu cihazlarda

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bende de aynı durum var. 100' den 99' a bir iki dakika içinde düşmesi çok normal. Önemli olan pilin tamamının uzun süre dayanıp dayanmadığıdır !

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
Bende de aynı durum var. 100' den 99' a bir iki dakika içinde düşmesi çok normal. Önemli olan pilin tamamının uzun süre dayanıp dayanmadığıdır !
tesekkurler tekrar cevabin icin okey yuzde 20 ye kadar kullanacagim bakalim ne sure gidecek

Oyla:
Üst Alt