Yardım Batarya

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.3.2
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonum 12Pro 5G China versiyonu. İçerisinde sahte hindi rom bulunuyor.İmei attirmadim,60hz de kullaniyorum.Sosyal medya whatsapp görüntülü ağırlıklı kullaniyorum.Tek sim takılı. Fakat 30 dakikaya yakin surede ekran kapali iken 2 şarj yiyor. Ve ekran suresi olarak 9.30 10 saat aliyorum. Normalmidir? Global rom atsam ekran sürem artar mi? Ve menüler arasinda fps dususu oluyor ara sira. Ekleyeyim cihazi.gece sarja takiyorum sabah 100 ken aliyorum 20 30 dakika reels izlerken 1 anca gidiyor yani 20-30 dakikada 1 gidiyor.Ondan sonra 6-7 dakika arasinda sarjim 1 dusuyor. Pil ve telefon performansi rom ile degisirmi? Yeni aldim cihazi 2 aylik falan pil oturmustur diye dusunuyorum. Kullandigimdan beri guncellemede gelmedi fake romdan dolayi sanirim.Bilgi sahibi arkadaşlara tesekkur ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
global rom yükleyip deneyin tabiki bir şey kaybetmezsiniz.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global rom yükleyip deneyin tabiki bir şey kaybetmezsiniz.
Hocam peki pil performansi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ara menülerde fps dususu ve drop yasiyorum oyunlardada ara sira oluyor dusunceniz nedir?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Hocam peki pil performansi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ara menülerde fps dususu ve drop yasiyorum oyunlardada ara sira oluyor dusunceniz nedir?
Bu cihazı kullananlar cevaplar ben kullanmadım maalesef ama çok sorun yok gibi

Oyla:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
çin romu kullanıyorum hyperos youtube donuyor kaydırırken vs video izlerken sorun yok fps düşüşü yaşamıyorum pil performansı çin romunda diğer romlara göre şarj hızlı bitiyor ama genel olarak performans güzel sıkıntısı yok her şey gayet iyi çalışıyor hyperos miui14ten daha iyi geldi cihaza

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
çin romu kullanıyorum hyperos youtube donuyor kaydırırken vs video izlerken sorun yok fps düşüşü yaşamıyorum pil performansı çin romunda diğer romlara göre şarj hızlı bitiyor ama genel olarak performans güzel sıkıntısı yok her şey gayet iyi çalışıyor hyperos miui14ten daha iyi geldi cihaza
hocam global çin romu mu kullanıyorsunuz ekran sürenizi ve Google uygulamalarını nasıl yüklediğinizi söyler misiniz

Oyla:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam normal çin romu kullanıyorum global rom farklı bir şey google play storeyi apkmirror üzerinden indirdim zaten temel uygulama desteği var apkyı yükleyince global rom gibi oluyor aşırı yoğun kullanımda 6 saat civarı alıyorum sanırım pek dikkat etmiyorum ama diğer romlarda pil daha iyi ama çinin performansı daha iyi youtube google photos play store chrome google keep kullanıyorum google uygulaması olarak hepsi sorunsuz sadece youtube bazen kayrırırken donuyor uygulamayı kapatıp açmak gerekiyor yüklemek isterseniz yardımcı olurum

Oyla:
Üst Alt