Yardım Batarya

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.03
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Beyler bayanlar simdi ben daha oncede konu actim telefonla ilgili cihazim 12 Pro 5G ve telefonda problemler vardi adam gel degiselim falan filan dedi tamam dedim sonra yazilim atalim falan dedi yok dedim ne yapmaliyim sizce? 2. Olarak telefon suan sarji 25 ve 6.5 saat ekran suresi almisim bu normalmi sizce? Sabah 11 den beri arasira wp goruntulu reels falan filan bakiniyordum normalmidir sizce ve telefonda kac kere sifirlasamda donup kalma oluyordu ekranda tiklama yapiyordu cozememistim ne yapmaliyim sizce? Fake rom var çin cihazi ama hindistan fake rom atmıslar rom degissem globale ceksem duzelirmi sizce ? Litfen yardimci olun cok anlamiyorum cok bilgim yok

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
adam cihazı değiştirecekse değiştir format sonrası donmalar oluyorsa anakart ta sıkıntı olabilir

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam cihazı değiştirecekse değiştir format sonrası donmalar oluyorsa anakart ta sıkıntı olabilir
Reis valla telefonu sifir diye aldik format attim birkere gene boyle takilip kaldi bir kere 30sn falan bide bana hic imei mesaji gelmedi kapanacak falan diye telelfon kayitsiz gozukuyor ama bilemiyorum degisicem dedi sonra yazilim atalim gecmezse degisiriz falan deid eger onerirsen ustune ekliyip.baska birsey alayim

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
12 pro 5g bildiğim kadarıyla ya edl modda yada direnç ile kayıt oluyor bence telefonu yarın iyice kurcala ve benchmark testleri yap bi sıkıntı varsa değğiştir

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 pro 5g bildiğim kadarıyla ya edl modda yada direnç ile kayıt oluyor bence telefonu yarın iyice kurcala ve benchmark testleri yap bi sıkıntı varsa değğiştir
Peki batarya senin tahminine gore nasil 2 saat 36 dakika erkan suresi almisim sarjim sabah 100 du suan 63

Oyla:
Üst Alt