Yardım Batarya ve Ekran süresi hk. Yardım

okaragoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Merhaba,
Telefonumda şu an MIUI 11.3.4 global PFCEUXM yüklü yani hiçbir işlem yapmadım Türkiye garantili cihazım, ancak batarya süremden hiç memnun değilim demin şarja taktım 1g 20 saat gitti 4,5 saat ekran süresiyle ki bu en iyi hali 2,5 saat görüyor genelde. Forumda paylaşılan ekran sürelerini görünce kıskanıyorum. Hiç oyun Oynamıyorum dizi youtube yok sadece klasik kullanım telefon görüşmesi WhatsApp instagram. Dikkat ettim diğer detay paylaşan arkadaşlarda en üstte en çok şarj tüketen kalem ekran oluyor bende ise ekran 4 5. sırada yer alıyor. Garanti kaybedeceğim korkusuyla rom yüklemekten korkuyorum açıkçası. Sizce sürelerim normal mi ben mi kuruntu yapıyorum? Herhangi bir costom rom ya da başka önereceğiniz bir rom yüklesem batarya sürem artar mı? Biraz uzun oldu şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Merhaba,
Telefonumda şu an MIUI 11.3.4 global PFCEUXM yüklü yani hiçbir işlem yapmadım Türkiye garantili cihazım, ancak batarya süremden hiç memnun değilim demin şarja taktım 1g 20 saat gitti 4,5 saat ekran süresiyle ki bu en iyi hali 2,5 saat görüyor genelde. Forumda paylaşılan ekran sürelerini görünce kıskanıyorum. Hiç oyun Oynamıyorum dizi youtube yok sadece klasik kullanım telefon görüşmesi WhatsApp instagram. Dikkat ettim diğer detay paylaşan arkadaşlarda en üstte en çok şarj tüketen kalem ekran oluyor bende ise ekran 4 5. sırada yer alıyor. Garanti kaybedeceğim korkusuyla rom yüklemekten korkuyorum açıkçası. Sizce sürelerim normal mi ben mi kuruntu yapıyorum? Herhangi bir costom rom ya da başka önereceğiniz bir rom yüklesem batarya sürem artar mı? Biraz uzun oldu şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Az önce bakmıştım. 1 gün, 19 saat ile 6.5 saat ekran süresi almıştım ve şarjım % 22 idi. Eu beta son sürüm kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Garanti firması delta ise rom ve root gibi işlemler garantiyi bozmuyor. Diğerlerinde bozuyor. Sırf bunun için bile delta garanti tercih edilir :)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihaz çok dolu değilse ve mümkünse bir fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünün. Belki sistemde bir bug oluşmuş olabilir. 2,5-4 saat kullanımınıza göre çok düşük süreler.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam bu cihaz için bekleme süresi iyi ama ekran süreniz çok düşük. Bi sorun olduğu belli. En çok şarj tüketen ne olarak görünüyor sizde onu söyleyebilir misiniz?

Oyla:

okaragoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Genellikle görüntülü konuşma yapıyorum dolayısıyla ya WhatsApp ya da Duo en üstte oluyor ama diğer arkadaşlarda gördüğüm gibi asla ilk sırada ekran görmedim daha.

Oyla:

okaragoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz çok dolu değilse ve mümkünse bir fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünün. Belki sistemde bir bug oluşmuş olabilir. 2,5-4 saat kullanımınıza göre çok düşük süreler.
Fabrika ayarları yaptım bakalım birşey değişecek mi. Garantilemek adına da Evafone aradım malesef bootloader açmak servis dışı bırakıyor dediler üzüldüm.

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5

Genellikle görüntülü konuşma yapıyorum dolayısıyla ya WhatsApp ya da Duo en üstte oluyor ama diğer arkadaşlarda gördüğüm gibi asla ilk sırada ekran görmedim daha.
Görüntülü arama tabi ki çok yer. Resme göre normal her şey.

Son düzenleme:
Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Görüntülü görüşme dediniz her şey açıklandı gibi bu tip durumlarda yani görüntülü görüşme tarzı uygulamalarda ben mi9 cihazimla şu an en fazla 3.5 saat alıyorum fakat normal YouTube tarzı klasik sosyal medya olduğunda ise 6.5-7 arası görüntülü görüşme miktarını 1-2 gün alt seviyede tutarsanız muhtemelen sorunun o olduğunu anlarsınız

Oyla:
Üst Alt