Yardım Batarya şişti ve kasa yamuldu

yakup443

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
Merhaba arkadaşlar
Telefonumu 1 senedir sorunsuz kullanıyordum ekran donması hariç, redmi 5 pluslarda genel sıkıntıymış. Geçen telefonumu şarjdan çektiğimde bataryanın şiştiğini kasan'ın yamulduğunu farkettim ve ekran kasadan hafif ayrılmıştı, ardından telefonumu servise gönderdim delta servis ve telefonun darbe şeklinde hasar gördüğünü söylediler kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 1500 TL bütçeyle telefonumu tamir edeceklerini söylediler sıkıntının ne olduğunu sordum, onlar da anakart vesaire değişecek dediler telefonumun herhangi bir yerinde hiçbir sıkıntı yok sapasağlam çalışıyor sadece bataryam şişik ve telefonumu kasası yamuk telefonumun fiyatı zaten 1300 TL ben de beni caydırdıkmak için böyle yaptıklarını düşündüm bu konuda ne yapmam gerek internetten kasa ve batarya alıp takmalımıyım?

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Merhaba arkadaşlar
Telefonumu 1 senedir sorunsuz kullanıyordum ekran donması hariç, redmi 5 pluslarda genel sıkıntıymış. Geçen telefonumu şarjdan çektiğimde bataryanın şiştiğini kasan'ın yamulduğunu farkettim ve ekran kasadan hafif ayrılmıştı, ardından telefonumu servise gönderdim delta servis ve telefonun darbe şeklinde hasar gördüğünü söylediler kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 1500 TL bütçeyle telefonumu tamir edeceklerini söylediler sıkıntının ne olduğunu sordum, onlar da anakart vesaire değişecek dediler telefonumun herhangi bir yerinde hiçbir sıkıntı yok sapasağlam çalışıyor sadece bataryam şişik ve telefonumu kasası yamuk telefonumun fiyatı zaten 1300 TL ben de beni caydırdıkmak için böyle yaptıklarını düşündüm bu konuda ne yapmam gerek internetten kasa ve batarya alıp takmalımıyım?
Tüketici hakem heyetine başvur vaktin varsa uğraşmak istemem dersen pil alıp değiştir

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Önce hakem heyetine vs başvurabilirsiniz sonuç çıkmazsa kasa ve batarya değişimi çok kolay, gerekli videolu rehberler var yardımcı olurum.

Oyla:

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Sırf bu yüzden artık garantili telefon almıyorum. Adamlar fabrikada anten koymayı unutsa servis hemen kullanıcı hatası diyor!! Birde ellerindeki hurda eski telefonlardan parçaları alıp bedavadan tamir ediyorlar bir çok telefonu ama sana fatura olarak aynı modelin sıfır fiyatını çekiyorlar. Hepsine lanet olsun!
Yapabiliyorsanız kendiniz değiştirin daha iyi

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Merhaba arkadaşlar
Redmi 5 Plus artık 1000 TL bile verilmeyecek bir telefon. GSM İletişim'e bakın bi, ever o da fazla derde 800 TL gibi sifirini veya Facebook Xiaomi satış gruplarından 1000 TL gibi Mı A2 alırsınız.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt