Soru Batarya Şişme Sorunu

GörkemK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Mİ 5 Prime
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.2
Telefon Modeli
Mİ 5 Prime
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Benim şuanda kullandıgım Xiaomi Mİ5 Prime telefonun bataryasında baya bi şişlik var garantisi henüz dolmadı garantiye vermeyi düşünüyorum fakat kullanıcı hatası demelerinden çekiniyorum sizce garantiye vermelimiyim yoksa parasını verip batarya almalımıyım birde bu şişik bataryada telefonu kullanmanın tehlikesi varmı acaba internette biraz araştırdım ama canlı bomba taşıyorsun vs gibi yorumlarla karşılaştım sizin fikirlerinizi bekliyorum

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba, pilin şişmesine de kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum, garanti firmanız nedir

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Evet hocam tehlikesi var. Ben olsam garantiye yollardım kullanıcı hatası demelerine rağmen. Ücret isterlerse bütçeme göre uygunsa yaptırırdım hemde garanti servisinin taktığı batarya orjinaldir. Tabii size garantiye verin diyemem vermeyin de diyemem. Size kalmış, bu benim görüşümdür. angel~~

Oyla:

GörkemK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Mİ 5 Prime
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, pilin şişmesine de kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum, garanti firmanız nedir
Hocam garanti belgesinde EVO yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam tehlikesi var. Ben olsam garantiye yollardım kullanıcı hatası demelerine rağmen. Ücret isterlerse bütçeme göre uygunsa yaptırırdım hemde garanti servisinin taktığı batarya orjinaldir. Tabii size garantiye verin diyemem vermeyin de diyemem. Size kalmış, bu benim görüşümdür. angel~~
Sanırım dediğiniz gibi en mantıklısıda garantiye vermek

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hocam garanti belgesinde EVO yazıyor
Delta olsa bence herhangi bir sorun olmadan garanti dahilinde işleminiz gerçekleşirdi ancak adı geçen firma evo olunca insan çekinerek yaklaşmıyor değil. Yine de gönderip şansınızı deneyin yapacakları çok basit bir işlem en kötü arka kapağı tam oturtamazlar açıklık kalır. Pil değişsin de gerisini siz halledersiniz.

Oyla:

GörkemK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Mİ 5 Prime
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta olsa bence herhangi bir sorun olmadan garanti dahilinde işleminiz gerçekleşirdi ancak adı geçen firma evo olunca insan çekinerek yaklaşmıyor değil. Yine de gönderip şansınızı deneyin yapacakları çok basit bir işlem en kötü arka kapağı tam oturtamazlar açıklık kalır. Pil değişsin de gerisini siz halledersiniz.
Yarın arayıp görüşeceğim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
İsterseniz orjinal pili internetten sipariş edip sağlam, güvenilir bir telefoncuya yaptırabilirsiniz. Mantıklı olan garantiye vermek ama maalesef ülke Türkiye olunca işler değişiyor.

Oyla:
Üst Alt