Soru Batarya Problemi

Skymond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Arkadaşlar günaydın telefonumu günde 3 kere şarj etmek durumunda kalıyorum. Sizce sorun ne olabilir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Telefonunuzu uyandiran bir uygulama olabilir ona bakmanizi tavsiye ederim. Ayrica sebeke sinyalinizde kotu gorunuyor bu durumda yine sarj durumu olumsuz etkilenir cekmeyen bi bolgedesiniz gibi. Kullandiginiz uygulamalari arka planda baslamasi onemli degilse kapatmanizi tavsiye ederim. Asil sorununuz sebeke sorununuzdur bana kalirsa. Bu iki sorunu cozmeniz durumunda sarj durumunuz duzelir kanaatimce. Devam ederse servise gondermekte fayda olabilir. Saygilar...

Oyla:

Skymond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzu uyandiran bir uygulama olabilir ona bakmanizi tavsiye ederim. Ayrica sebeke sinyalinizde kotu gorunuyor bu durumda yine sarj durumu olumsuz etkilenir cekmeyen bi bolgedesiniz gibi. Kullandiginiz uygulamalari arka planda baslamasi onemli degilse kapatmanizi tavsiye ederim. Asil sorununuz sebeke sorununuzdur bana kalirsa. Bu iki sorunu cozmeniz durumunda sarj durumunuz duzelir kanaatimce. Devam ederse servise gondermekte fayda olabilir. Saygilar...
Arka planda uygulamaları kısıtladım telefon 3G de Vodafone lu olduğum için zaten 4g olayı iptal kafadan. Bulunduğum yerde şebeke sıkıntısı yok. Zaten sslerde belirttiğim süreç içinde servis ile hareket ettiğimde oldı. Çok keskin bir düşüş var. Sürükle alakalı olabilir mi acaba son sürümü kullanıyorum?

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Arka planda uygulamaları kısıtladım telefon 3G de Vodafone lu olduğum için zaten 4g olayı iptal kafadan. Bulunduğum yerde şebeke sıkıntısı yok. Zaten sslerde belirttiğim süreç içinde servis ile hareket ettiğimde oldı. Çok keskin bir düşüş var. Sürükle alakalı olabilir mi acaba son sürümü kullanıyorum?
3G modunda telefon şarjı daha çabuk biter ama günde 3 defa değil.

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
İlk ekran görüntüsüne göre servis oldukça sıkıntılı. Telefon tam çekmiyor çoğu zaman. Aksi halde mobil ağ sinyali yemyeşil görünürdü. Bir de Twitter ve Instagram ikilisi bataryalı sömürüyor. Bu iki uygulamadan kurtulun bence.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

oguzkaanozbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz Kaan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Sıkıntı sizde gibi görünüyor. Bende mı note 3 kullanıcıyım telefonu gayet yoğun kullanmama rağmen en az 6.30 saat ekran süresi görüyor telefonu çok yoracak oyunlar uygulamalar kullanıyorum fakat sonuç görüldüğü gibi bence gidin teknik servise sıkıntınızı anlatın onlar size yardımcı olacaktır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-24-05-26-23-894_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-08-24-05-26-23-894_com.miui.securitycenter.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:
Üst Alt