Yardım Batarya Problemi

commengbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Merhaba dostlar. Yaklaşık 1 ay kadar önce Mi 11 lite sıfır cihaz aldım. Cihaza .mei repair işlemi yaptırdım. Hiçbir oyun oynamadım. Çalıştığım için cihazı çok fazla kullanamıyorum zaten. Sürekli olarak 90 Hz - dark modda olmasına rağmen 3 saat ekran süresini zor görüyor. Satın aldığımda içinde Endonezya romu vardı sorun çözülür düşüncesiyle global Roma geçiş yaptım. Ancak bir değişiklik olmadı. Bu konuda siz sevgili 11 lite kullanıcısı arkadaşların kişisel deneyimlerini dinlemek isterim. Bu durum canımı sıkıyor. Değer kaybı bakmaksızın satmayı düşünüyorum.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
imei repair işlemi hatalı olabilir işlemi yapan kişi ile görüşünüz bazen imei repairler hatalı olabiliyor

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
imei repair işlemi hatalı olabilir işlemi yapan kişi ile görüşünüz bazen imei repairler hatalı olabiliyor
Hilal arkadaşımız doğru bir noktaya değinmiş.
Hatalı repair sonrası sim1 sürekli şebekeye bağlanmaya çalıştığı için çok fazla şarj harcar hocam bilginiz olsun

commengbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler. Mi 9t pro satıp 11 lite geçtim. Hiç memnun değilim. Dıştan bakınca efsane gözüküyor içine girince işin rengi çok farklı. Muhtemelen kısa süre içerisinde satıp üzülerek Xiaomiyi bırakacağım komple

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
senin yaptığın işlemden dolayı hocam o galiba. ilk çıktığında aldım ben telefonu, 1 bucuk gün rahat gidiyor şarj

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Son 1 haftadır benimde şarjım çok gitmeye başladı tr romunu 12.5.2. güncelledikten sonra hücre bekleme ve diğer çok şarj yiyor bunu nasıl düzeltebilirim telefoni recoveryden wipe yaptım wolte kapattım yine aynı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Botzexlan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
2
Bu sorun bende de var üstelik tekrar imei yükledim bu sefer de servis yok yazıyor yardım edebilecek var mı

Üst Alt