Soru Batarya performansı - rom önerisi

yasircpkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasir
Cihazım
Mİ9T
Konular
6
Şarj konusunda en iyi rom hangisidir. eu - globe - mi room - revos - masik - global -mumix - asop denedim.
Kernel modları yaptım. İşlemci çekirdek frekansları ile oynamalar yaptım. lkt modül denedim. İstediğim batarya performansına ulaşamıyorum. Ya ben hastayım yada gözden kaçırdığım birşeyler var. Türktelekom hat kullanmam kaynaklı hücresel verinin bataryayı etkilediğini düşünüyorum. Şiddetle öneriye ihtiyacım var :) Rom yükledikden kaç gün sonra tam performans batarya hizmeti alabiliriz ?
Şimdiden teşekkürler.

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Şarj konusunda en iyi rom hangisidir. eu - globe - mi room - revos - masik - global -mumix - asop denedim.
Kernel modları yaptım. İşlemci çekirdek frekansları ile oynamalar yaptım. lkt modül denedim. İstediğim batarya performansına ulaşamıyorum. Ya ben hastayım yada gözden kaçırdığım birşeyler var. Türktelekom hat kullanmam kaynaklı hücresel verinin bataryayı etkilediğini düşünüyorum. Şiddetle öneriye ihtiyacım var :) Rom yükledikden kaç gün sonra tam performans batarya hizmeti alabiliriz ?
Şimdiden teşekkürler.
3-4 defa şarj döngüsünü tamamladıktan sonra ideal batarya performansı ortaya çıkıyor diye biliyorum hocam. Bana soracak olursanız, batarya performansını ne kadar kurcalarsanız, aklınız o kadar karışır. Çok fazla dikkate almayın derim. Aksi takdirde takıntı haline gelebileceği için hiçbir zaman memnun olmazsınız bataryanızın performansından.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
ForzaJuve69
Arkadaşımızın düşüncesine katılıyorum.
Ayarlarla ne kadar oynanırsa, o kadar da sorun çıkar.
Çünkü, ekran gerisinde o kadar detay çalışma yapıyor ki.
Bilinçsizce Bir ayarı düzeltmeye kalktığınızda bir çok ayarı da bozabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar pil konusunda hiç bir ayarla oynamadım ve durumdan memnunum.
Önceden Global Beta kullanıyordum şimdi de Eu Beta kullanıyorum beni etkileyecek veya olumsuzluk anlamında bir sorun yaşamadım.

Oyla:

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
Lkt/nfs/fde ai gibi modlar var magisk ile rootlu iseniz. Bir yapay zeka gibi kernelinizi ihtiyaçlara göre çekiyor düzenliyor hepsi. Çok haşır neşir değilseniz tavsiye etmem bende yeni flashladim nfs olanı, yabancı forumlarda bayağı öveni de var söveni de var. Araştırın isterseniz.

Oyla:

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Sanırım şuan en iyi Paranoid Quartz rom veriyor. Deneyebilirsiniz. Magisk üzerinden GMS Dose kurmayı unutmayın.

Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
ForzaJuve69
Arkadaşımızın düşüncesine katılıyorum.
Ayarlarla ne kadar oynanırsa, o kadar da sorun çıkar.
Çünkü, ekran gerisinde o kadar detay çalışma yapıyor ki.
Bilinçsizce Bir ayarı düzeltmeye kalktığınızda bir çok ayarı da bozabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar pil konusunda hiç bir ayarla oynamadım ve durumdan memnunum.
Önceden Global Beta kullanıyordum şimdi de Eu Beta kullanıyorum beni etkileyecek veya olumsuzluk anlamında bir sorun yaşamadım.
Ben de eu beta kullanıyorum, 9.11.7 sürümünde tel ekran kilidini açtıktan sonra takılıyor. Kısa sürede düzeliyor sonra. Bu takılmalar arada sırada da oluyor maalesef. Format data yaptım yine aynı.

Oyla:
Üst Alt