Yardım Batarya omru

adakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ada
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhabalar herkese kisa bir sure once mi 8 se modeline gecis yaptim fakat etrafta yerli/yabanci forumlarda gordugum batarya surelerine pek degil hic yanasamiyorim elimdeki en iyi sonuc 12 saat toplamda 4 saat ekran acik sekilde oyun yok icerisinde sebeke gayet iyi ve cogunlukla wifi baglantisinda xiaomi.eu en son surum beta kullanmaktayim ekstra fazladan guc tuketen bir uygulama gorunmuyor en cok guc tuketenler ekran ve sebeke olarak gorunuyor (sebeke olmasi gerekenden fazla cok iyi cekim gucu olmasina ragmen ama cozemedim sorunu) onerileriniz varsa acigim, cok teseklurler.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhabalar herkese kisa bir sure once mi 8 se modeline gecis yaptim fakat etrafta yerli/yabanci forumlarda gordugum batarya surelerine pek degil hic yanasamiyorim elimdeki en iyi sonuc 12 saat toplamda 4 saat ekran acik sekilde oyun yok icerisinde sebeke gayet iyi ve cogunlukla wifi baglantisinda xiaomi.eu en son surum beta kullanmaktayim ekstra fazladan guc tuketen bir uygulama gorunmuyor en cok guc tuketenler ekran ve sebeke olarak gorunuyor (sebeke olmasi gerekenden fazla cok iyi cekim gucu olmasina ragmen ama cozemedim sorunu) onerileriniz varsa acigim, cok teseklurler.
Batarya kapasitesine göre, kullanım tarzına göre 4 saat ekran süresi düşük kalıyor olsa da, çok kötü sayılmaz... Çok fazla beklenti içinde olmamak gerekir.

Oyla:

Wolfsalih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Kısa bir süre demişsin arkadaşım bende mi 8 kullanıcısıyım,ilk bir ay başlarım böyle telefona dedim ama zamanla gördümki,kullandıkça bataryanın ömrü uzadı sende bir süre kullan derim

Oyla:

adakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ada
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar icin tesekkur ederim batarya pek tatmin etmedi diger insanlarin sonuclarina kiyasla hatta cihaz yeni olmasina ragmen bataryada sorun mu var diye bile dusundurdu.. Bir iki guncelleme daha bekleyeyim olmadi bir de resmi roma donup bakayim duruma :|

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam siz ekran sürelerine takılmayın. Size gün içinde şarj etmek için koşturmuyor ve gün sonunda hala telefonu kullanabiliyorsanız bana göre yeterli bir durum. Ama arkadaşlarında yazdığı gibi kullanma göre de değişiklik gösterebilir.

Oyla:

serkanpol87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaomi mi 8lite
Konular
6
Otomatik eşitlemeyi kapatın, otomatik parlaklığı açın, ayrıca günde 1 sefer pil optimizasyonunu kullanın.Deli gibi oyun oynamıyorsanız aldığınız ekran süresi düşük kalıyor.

Oyla:

adakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ada
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik eşitlemeyi kapatın, otomatik parlaklığı açın, ayrıca günde 1 sefer pil optimizasyonunu kullanın.Deli gibi oyun oynamıyorsanız aldığınız ekran süresi düşük kalıyor.

Hic oyun oynamiyorum uzucu kismi da bu ne yazik ki ve zaten otomatik parlaklikta kullanmaktayim..

Oyla:

Woofgoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samil
Cihazım
Mi8 Se
Konular
1
Hafta içi iş yerinde çekim gücü 4g yok denecek kadar az, 3g ise 3-4 çubuk arası değişiyor.
24 saatlik döngüde 4-5 saat ekran süresi veriyor.

Hafta sonu evde tamamen 3g açık, yüzde 90 wifi ağına bağlı.
Şu anda 26 saat bekleme süresi
Kalan pil %47
Ekran açık kalma 3sa30dk

Oyun ve sosyal medya yok.
10.2.2.0
Turkcell

Bu telefonda şebeke çekimi pil performansını çok etkiliyor.

Oyla:
Üst Alt