Soru Batarya Ölmüş Mü?

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Dostlar telefonu geçen sene haziranda aldım, elimden geldiğince şarj konusunda dikkatli davrandım. Full bitirerek kapanması nadir olmuştur genelde bitmeden taktım. Oyun deseniz hiç oynamadım diyebilirim, yani pil ömrünü mahvedecek bir şey yapmadım ama durum pilin mahvolmuş durumda olduğunu gösteriyor. Bu nasıl 4000 miliamper batarya arkadaşlar, yarısı yok gibi sanki? Rom falan mı yüklesem ne yapsam? Daha 2,3 gün önce hard reset attım ona rağmen böyle malesef. :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
21 saat bekleme ve %50 şarjdan 20 civarına 2.5 saat almışsın gayet yerinde %100den %20 arası max 21 saat beklemeyle 8 9 saat ekran süresi alıyorum bence iyi gayet

Oyla:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21 saat bekleme ve %50 şarjdan 20 civarına 2.5 saat almışsın gayet yerinde %100den %20 arası max 21 saat beklemeyle 8 9 saat ekran süresi alıyorum bence iyi gayet

Hocam ben şarjı %100 doldurdum öyle kullanmaya başladım bu veriler %100'den iniş verileri ama grafikte sanki %50 den itibaren iniş gibi görünmüş anlamadım tam. Olmadı bir daha atarım sabah fulledim, %20 deyken değerleri paylaşayım.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam yeni güvenlik uygulaması sorunlu ekran süresini nasıl ölçüyor halen çözülmedi.Bende her 5dk'da bir ekran süresi sıfırlanıyor.Yani orda yazan değerler yanlış.Baska bir uygulama ile ekran süresi ölçüp o şekilde bakın.Xaomi yine yaptı yapacağını :)Telefon 3 gündür şarja takılmamış oluyor 15 saat bekleme diyor mesela,tamamen karavana bu yeni sürüm.

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocam ben şarjı %100 doldurdum öyle kullanmaya başladım bu veriler %100'den iniş verileri ama grafikte sanki %50 den itibaren iniş gibi görünmüş anlamadım tam. Olmadı bir daha atarım sabah fulledim, %20 deyken değerleri paylaşayım.
güvenlik uygulanması 24 saatlik verileri baz alıyo malesef eski güvenlik uygulaması gibi şarjdan şarja değer ölçmüyor birde farklı şarj aleti yada pcden şarj alırsa ondanda eski değerleri göstermiyor sıfırlıyor

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
O grafiklere o kadar takılmayın hocam.. Redmi note 8 kullanıcısıyım, eğer ayarlardan pil performansina bakıp fikir yürütecek olursak ben 6 saat cod mobile oynayıp 11 saat ekran görüntüsü aldım.. Bu mümkün mü? Söz konusu olamaz.. Eskiden doğru ölçerdi ancak ne oldu sonra bilmiyorum :D beni mutlu etmeye çalışıyor sanki :)

Oyla:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki doğru sonuçları verecek bir uygulama var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki doğru sonuçları verecek bir uygulama var mı?

Oyla:
Üst Alt