Soru Batarya Isınma ve Şarjın Çabuk Düşmesi

KnownOzGuR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mate 10 Pro
Konular
3
Merhaba Arkadaşlar Telefonu Bugün Aldım. Global cihaz telefonu açtığımda şarjı %51deydi ilk şarj diye düşünüp sonuna kadar bitireyim dedim %15 16dan sonra çok çabuk düştü 2 3 dakikada şarjı %1 oldu ve kapandı şimdide şarja taktım ısınma oluyor. Acaba telefon sıfır olmayabilirmi

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hızlı şarj olduğu için şarjda ısınması gayet doğal. Full şarj edip sonra bir bakın düşüşüne.

Oyla:

KnownOzGuR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mate 10 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarj olduğu için şarjda ısınması gayet doğal. Full şarj edip sonra bir bakın düşüşüne.

Aslında telefonu şüphelenip tekrar şarja taktım bitince şarj hemen %7 oldu sonra 15e kadar bekledim çıkardım birdaha kullanayım dedim yine aynı sıkıntı. İnşallah kullanılmış cihaz değildir.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Aslında telefonu şüphelenip tekrar şarja taktım bitince şarj hemen %7 oldu sonra 15e kadar bekledim çıkardım birdaha kullanayım dedim yine aynı sıkıntı. İnşallah kullanılmış cihaz değildir.
Full şarj edip kalibre olmasını bekleyin yine aynısını yaparsa direkt iade edin. Nereden almıştınız ki

Oyla:

KnownOzGuR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mate 10 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Full şarj edip kalibre olmasını bekleyin yine aynısını yaparsa direkt iade edin. Nereden almıştınız ki

Bir tanıdık vasıtasıyla elden almıştım ama numarası falan az önce kendisinede söyledim böyle bir sorun olduğunu bir iki gün test edeyim bakayım teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt