Yardım Batarya Hakkında

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
Merhaba öncelikle Mi 5 32 Gb kullanıyorum ilk olarak beta versiyon kullanıyorum forumdaki üstadlar sayesinde Bl kilidini açıp Stable rom'a geçtim. Ancak cihazı ilk aldığım zaman hariç güncelleme yapmadan beta sürümde sarjım iyi gidiyordu beta'da yeni sürüme geçtim kötü oldu aynı şekilde stable'da sorun var. Anca en büyük sorunum şu gece %100 bırakıyorum sabah %90 ve ben İos'ten geçtim Android'e geçtim ve canımı sıkıyor bu düzeltmenin yolu yok mudur ?

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
ekran süresi olarak beta da 5 saati falan goruyorsan yogun - normal kullanımda bu ekran süresi ayrıca pil tasarrufu acıkmı ? uygulama pil kullanımı kapalımı ? ayrıca %10 sabaha kadar bekleme modunda gitmez telefonda çalışan başka bir app olabilir

Oyla:

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran süresi olarak beta da 5 saati falan goruyorsan yogun - normal kullanımda bu ekran süresi ayrıca pil tasarrufu acıkmı ? uygulama pil kullanımı kapalımı ? ayrıca %10 sabaha kadar bekleme modunda gitmez telefonda çalışan başka bir app olabilir
Hocam yoğun kullanımda 4-5 saat ekran süresi alıyorum zaten cihazı normal kullanmıyorum elimden düşmüyor. Uygulama pil kullanımı kapalı ve pil tasarruf modu açık bırakıyorum yatarken.

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
uygulama pil kullanımı > evet secenegıne 4-5 kez basıp ultimate modu aktif edip en yüksek olanı secip denermisiniz ayrıca telefonda tempory (gereksiz artık dosya) temizliği yapıyormusunuz ? yatarkan bellekte açık uygulama bırakıyorsanız batarya süresine eksi olarak etkisi olacaktır.

Oyla:

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulama pil kullanımı > evet secenegıne 4-5 kez basıp ultimate modu aktif edip en yüksek olanı secip denermisiniz ayrıca telefonda tempory (gereksiz artık dosya) temizliği yapıyormusunuz ? yatarkan bellekte açık uygulama bırakıyorsanız batarya süresine eksi olarak etkisi olacaktır.
Ultimate mod açık kullanıyorum ayırca gereksiz dosyalarıda siliyorum şuan yarına değişikli olacak mı bakalım :D

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
gps 4g wifi nfc .. gibi ıttırı pıttıların hepsi açık değil inşallah :)

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
anladım bir dene bakalım sonuç vericekmi olmadı yedek alıp sıfırlarsın telefonu

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
:) bir dene hocam sonuc alamazsan sifirlarsin suphelendigin program varsada kurmazsin ayrica stock tema falan kullanmiyor isen oda farkeder

MI 5 cihazımdan gönderildi

Oyla:
Üst Alt