Yardım Batarya çok çabuk bitiyor

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS1.0.7.0.ULQIDXM
Telefon Modeli
XİAOMİ 12T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihaz xiaomi 12t ve son 5 gündür cihaz bataryayı sömürüyor. Önceden böyle olmayan durum 5 gündür böyle önerebileceğiniz bir durum var mı(cihaz 1 yıldır HyperOS ve bu zamana kadar sıkıntı yaşamadı)

recovery come on

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
3

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga teşekkürler ama ben cihazıma hayatta root atamam bir kere attım kafayı yedi ve o gğnden sonra atmamaya karar verdim

Oyla:

recovery come on

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
3
Aga teşekkürler ama ben cihazıma hayatta root atamam bir kere attım kafayı yedi ve o gğnden sonra atmamaya karar verdim
orda altarnetifler var. şarjı %0 yapın cihaz kapalı şarj edin %100 olsun ve 2 saat sonra cihazı açın sonra cihazı açıp 1 saate daha öyle kalsın şarjda.
bunu 2 3 defa yapın stabil olana kadar. ekran süresini not alın ilk gün ile son günü karşılaştınız. eğer baktınız halen durum aynı o halde sürüm düşürün. 2 hafta kontrol edin. eğer sonuç aynı ise pil değişmeli. (deji öneriririm)

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orda altarnetifler var. şarjı %0 yapın cihaz kapalı şarj edin %100 olsun ve 2 saat sonra cihazı açın sonra cihazı açıp 1 saate daha öyle kalsın şarjda.
bunu 2 3 defa yapın stabil olana kadar. ekran süresini not alın ilk gün ile son günü karşılaştınız. eğer baktınız halen durum aynı o halde sürüm düşürün. 2 hafta kontrol edin. eğer sonuç aynı ise pil değişmeli. (deji öneriririm)
Onu okumadım aga sağolasın

Oyla:
Üst Alt