Yardım Batarya alıcam deji mi nohon mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Batarya alıcam deji mi nohon mu ? Deji 100 nohon 170 tl hangisi daha mantıklı ilk defa gördüğüm markalar orjinal xiaomi üretimi bulmak imkansız gibi mi5s için arıyorum Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Dejinin 1 yıl ömrü olduğu söyleniyor.Nohonun hakkında yorum bulamadım

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Deji hakkında iyi diyorlar, nohon'u ilk defa duydum bende deji öneririm.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bana soracak olursanız Nohon alın derim, Deji bataryayı uzun zaman önce Samsung cihazımda kullanmıştım ben (S7 Edge) 2-3 ay kullanımdan sonra pil performansı yarıya düşüyor ve batarya şişmeye başlıyor, düzensiz kullanım yapan biriside değilim. Ankarada yım yaz aylarında öyle dayanılmayacak derecede bir sıcaklık artışıda olmuyor sebep neden bilmiyorum ama Nohon da böyle bir sıkıntı yada sorun yaşamamıştım ben orjinal Xiaomi üretimide bulmak sıkıntı ama tercihi Deji den yana yapmayın derim benim nacizane tavsiyem karar sizin, Deji nin abartıldığı kadar çok iyi bir batarya olduğunu düşünmüyorum bulamadığınızda mecbur ama Nohon alma durumunuz varsa tercihiniz o olsun. Tabiki midenizi bulandırmak istemem belkide bana gelen bataryada bir sıkıntı vardır ama insanın da bunları yaşayınca markaya olan güveninden dolayı midesi bulanıyor işte bu arada iade talep ettiğimde düzensiz kullanımdan kaynaklı olduğu için iade alınmayacağını öğrenmiştim, belkide benim yaşadığım aşırı şanssızlıktır.

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana soracak olursanız Nohon alın derim, Deji bataryayı uzun zaman önce Samsung cihazımda kullanmıştım ben (S7 Edge) 2-3 ay kullanımdan sonra pil performansı yarıya düşüyor ve batarya şişmeye başlıyor, düzensiz kullanım yapan biriside değilim. Ankarada yım yaz aylarında öyle dayanılmayacak derecede bir sıcaklık artışıda olmuyor sebep neden bilmiyorum ama Nohon da böyle bir sıkıntı yada sorun yaşamamıştım ben orjinal Xiaomi üretimide bulmak sıkıntı ama tercihi Deji den yana yapmayın derim benim nacizane tavsiyem karar sizin, Deji nin abartıldığı kadar çok iyi bir batarya olduğunu düşünmüyorum bulamadığınızda mecbur ama Nohon alma durumunuz varsa tercihiniz o olsun. Tabiki midenizi bulandırmak istemem belkide bana gelen bataryada bir sıkıntı vardır ama insanın da bunları yaşayınca markaya olan güveninden dolayı midesi bulanıyor işte bu arada iade talep ettiğimde düzensiz kullanımdan kaynaklı olduğu için iade alınmayacağını öğrenmiştim, belkide benim yaşadığım aşırı şanssızlıktır.

deji ye çok sıcak baktığım söylenemez nohon almak daha mantıklı geliyor banada arada her ne kadar 2 kat yakın fiyat farkı olsada
deji ye 1 yıl garanti sunuyorlar neden 2 yıl değilde 1 yıl

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
deji ye çok sıcak baktığım söylenemez nohon almak daha mantıklı geliyor banada arada her ne kadar 2 kat yakın fiyat farkı olsada
deji ye 1 yıl garanti sunuyorlar neden 2 yıl değilde 1 yıl

Ben pek memnun kalmadım hocam Dejiden dediğim gibi ama tercih meselesidir tabi Nohon'un, Deji den daha kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ama o bir gerçek çünkü iki bataryayıda kullandım zamanında

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
İPhone 5 de deji almıştım pek de memnun kalmadım

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sağolun ufkumu aydınlattınız artık ne alacağıma karar verdim teşekkürler

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Tek konu üzerinden devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt