Soru Batarya Alacağım Yardım Edermisiniz ?

SusqUnN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ata
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
7
Arkadaşlar Selamlar,

Mi 5S Plus Cihazıma AliExpressden 4500 Mah Batarya almayı düşünüyorum. Almak istediğim batarya da sıkıntı çıkar mı yani orjinali 3800 Mah iken 4500 Mah uyum sağlar mı ? Uyum sağlar ise pil kapasitesi resimde ki 3800 mah mi görünecek yoksa 4500 Mah mi yada daha önceden alıp kullanan var mı fikirlerinize ihtiyacı var .

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar Selamlar,

Mi 5S Plus Cihazıma AliExpressden 4500 Mah Batarya almayı düşünüyorum. Almak istediğim batarya da sıkıntı çıkar mı yani orjinali 3800 Mah iken 4500 Mah uyum sağlar mı ? Uyum sağlar ise pil kapasitesi resimde ki 3800 mah mi görünecek yoksa 4500 Mah mi yada daha önceden alıp kullanan var mı fikirlerinize ihtiyacı var .

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

orada her zaman 3800 yazar, onlar kaydedilmiş bilgiler

Oyla:

olcaybayindir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Konular
5
orada her zaman 3800 yazar, onlar kaydedilmiş bilgiler
Aynısını xiaomi Tekno servise sordum LCD ekranina kadar zarar verebilirmis.kaldiki daha büyük takmaya çalıştığında boyutları Sknt yaratıyor. Buarda orijinalini 80 ila 100 TL ile değiştiriyorlar.ben geçen hafta hallettim o işi.

Oyla:

SusqUnN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ata
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını xiaomi Tekno servise sordum LCD ekranina kadar zarar verebilirmis.kaldiki daha büyük takmaya çalıştığında boyutları Sknt yaratıyor. Buarda orijinalini 80 ila 100 TL ile değiştiriyorlar.ben geçen hafta hallettim o işi.

Hocam nereden aldınız bataryayi ve şarj tüketimi nasıl gidiyor

Oyla:

olcaybayindir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Konular
5
Hocam nereden aldınız bataryayi ve şarj tüketimi nasıl gidiyor

Adres vermem doğru bilmiyorum ama
Xiaomi teknik servis var tahta kalede Fatih emin önü tarafında.valla sürekli kapanıyor su bnm.suan orijinalden farkı yok.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Telefonun gücünü aşar diye tahmin ediyorum. Biraz araştırdım bunları yazmışlar

1. alacağınız pilin telefonunua uyumlu olması yani hem ebat olarak hemde v olarak piliniz 2v ise siz gidip ebatları uysada 3v pil takarsanın telefonunuza zarar verirsiniz
2.standarttan yuksek pilleri genelde üretici firmalar üretmiyor yani bunlar yansanayi oluyor ve genelde çin honkong falan üretimi oluyor ve telefonun üreticileride bu pilleri kullanmayı önermiyorlar telefona zarar verebilir diye. teknikten anlayan bi arkadaşım bunun olmayacağını yani kullanımda telefona bir zarar söz konusu olmayacağını söyledi lakinnnn bir de dediki zarar vermez ama fazla yansanayi olursa bazen patlıyorlar :) bunu mah yuksek olmasından degil yansanayi pillerin genelde güvenilir olmadığından söyledi.
Eski bir konuda bu bilgiyi paylaşmıştım.

Oyla:

biggerdeniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Telefonlarda kullanılan Bataryalar kullanılan malzeme gereği 3.7 V olarak üretilir. Ancak verebileceği akım (kapasite) değişim gösterir.

Eğer siz 3100 mAH yerine 4500 mAH bir batarya takmak isterseniz size gereken yer bataryanın sığacağı yerdir. çünkü 3100 mAH'lık bir batarya 4500 mAH'lık bir bataryadan daha ince yada küçük boyutlardadır. Eğer yer probleminiz yoksa cihaz yönünden sıkıntı yaratmaz. Sadece bataryanın şarj süresi uzar.
Zero Lemon batarya kullananlar bilirler. 2-3 normal batarya paralel bağlanarak oluşturulmuş batarya gurubudur. Yıllardır kullanmaya devam ediyorlar.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt