Yardım Başka gmail in rehberinin kalmasi

ekmy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekmy
Cihazım
Xioami mi note
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.4
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar başka bi arkadaşın gmailine bir kereliğine giriş yaptım.tum rehberi bana geldi.ayni numaralar bende de var.rehber allak bullak oldu.bunun çözümü varmıdır.lutfen yardim

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşınızın hesabını telefonunuzdan silerseniz düzelecektir inşallah.

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Malesef öyle olmaz. Google hesabındaki kişileri telefondan silmeniz durumunda google sunucusundan silinmez, sadece gizlenir.
Bilgisayardan google oturumu açmanız ve kişiler uygulamasına girip (bilgisayar ekranındaki sağ üstteki 9 noktaya basınca açılır) silmek istediginiz kişileri silmeniz gerekir. İstediklerinizide düzenleyebilirsiniz. Foto ekleme yapabilirsiniz vs.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
1- Faruk 04 ün yazdığı gibi Telefonunuza tanıttığınız Gmail den çıkış yapın, deyim yerinde ise kapatın.

2- Telefonunuzu kapatın ve yeniden açın.

Sorun düzelecektir.

NOT: her tanıtılan hesap kendi içinde güncelleme ( Senkronıze) olur.
Eğer telefonun rehber ayarlarında tek bir yere işaretlenmemiş işe bir çok yerde bulunan kayıtlar birleşik olarak tel rehberinde cem olur.

Rehbere gelen kanalları kontrol ederseniz rehberdeki kayıt düzensizliği de normale dönecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimdeki rehber ayarı veya durumu size yardımcı olabilir.

Ekli dosyalar

• IMG_20210402_215842.jpg
    IMG_20210402_215842.jpg
    621,7 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Malesef öyle olmaz. Google hesabındaki kişileri telefondan silmeniz durumunda google sunucusundan silinmez, sadece gizlenir.
Bilgisayardan google oturumu açmanız ve kişiler uygulamasına girip (bilgisayar ekranındaki sağ üstteki 9 noktaya basınca açılır) silmek istediginiz kişileri silmeniz gerekir. İstediklerinizide düzenleyebilirsiniz. Foto ekleme yapabilirsiniz vs.
Hocam, kişileri silin demedim zaten; hesabı silin dedim. MANUPLE hocam, dediğimi daha detaylı şekilde açıklamış. Dikkatli okuyun lütfen.

Son düzenleme:
Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Faruk 04,
Manuple admini ne? Neden tahrik eder gibi ihtar eder gibi mesaj yazdığını anlamadım. Söylediklerimde yanlış olan ne.

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Gerçi çokta şaşırmadım. Geçen "9s ile 9pro aynı telefondur, romları birbirine olur" diyen acemiyi ihtar etmeyip onu kibarca uyaran adamı bir rus yönetici forumdan attı.
Yani yöneticinin dediği kanundur. Onun bildiğini başka kimse bilmez, bilemez. Yönetici olmanın kuralı ego sahibi olmaktır bilgi değil.

Al bizde gideriz artık. Yönetim başka bir şey bilmez. Baska Çözüm sunamaz BAN BAN BAN.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Faruk 04,
Manuple admini ne? Neden tahrik eder gibi ihtar eder gibi mesaj yazdığını anlamadım. Söylediklerimde yanlış olan ne.
Hocam birincisi, Manuple admin dediğim kişi; yazdığım mesajın üstündeki açıklamayı yapan kişinin takma adı. İkincisi, ben tahrik edici bir mesaj da yazmadım, sadece dikkatlice okumanızı söyledim; çünkü "Malesef öyle olmaz" diye mesajla başlayan kişi, önce sizdiniz. Ayrıca mesajınızda yanlış birşey var demedim, sadece "Dikkatli okuyun lütfen" diye nazikçe uyardım. Eğer dediğiniz gibi ego sahibi olsaydık herhangi bir yöneticimiz tarafından banlanabilirdiniz. Ama farkındaysanız, burada fikirlerinizi özgürce beyan edebiliyorsunuz.

Bunun yanısıra; "yöneticinin dediği kanundur" diye birşey de yok! Bu Forumun belirli kuralları vardır. Tüm yöneticilerimiz de bu kurallar çerçevesinde uyarılarını yapıp, gerekli yaptırımları uygular. Ayrıca öncesinde uyarı alıp almadığını bilmediğiniz ban yiyen veya atılan kullanıcının, banlanmasını; olayın detaylatını bilmeden yorumlayamazsınız. Forumdaki hiçbir yöneticiye de Ego'cu diye itamda bulunamazsınız, çünkü herbiri gerçekten de işinin ehli ve yardımcı olmaya çalışan insanlar.
Forumdan gitme meselesine değinecek olursak; kapımız her zaman açık. Ama illaki de çıkarım derseniz, yaklaşık 250.000 kişiden bir kişinin çıkmasıyla Forum çökmez. Tercih sizin.
İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt