Faruk 04,
Manuple admini ne? Neden tahrik eder gibi ihtar eder gibi mesaj yazdığını anlamadım. Söylediklerimde yanlış olan ne.
Hocam birincisi,
Manuple admin dediğim kişi; yazdığım mesajın üstündeki açıklamayı yapan kişinin takma adı. İkincisi, ben tahrik edici bir mesaj da yazmadım, sadece dikkatlice okumanızı söyledim; çünkü "
Malesef öyle olmaz" diye mesajla başlayan kişi, önce sizdiniz. Ayrıca mesajınızda yanlış birşey var demedim, sadece "Dikkatli okuyun
lütfen" diye
nazikçe uyardım. Eğer dediğiniz gibi ego sahibi olsaydık herhangi bir yöneticimiz tarafından banlanabilirdiniz. Ama farkındaysanız, burada fikirlerinizi özgürce beyan edebiliyorsunuz.
Bunun yanısıra; "
yöneticinin dediği kanundur" diye birşey de
yok! Bu Forumun belirli kuralları vardır. Tüm yöneticilerimiz de bu kurallar çerçevesinde uyarılarını yapıp, gerekli yaptırımları uygular. Ayrıca öncesinde uyarı alıp almadığını bilmediğiniz ban yiyen veya atılan kullanıcının, banlanmasını; olayın detaylatını bilmeden yorumlayamazsınız. Forumdaki hiçbir yöneticiye de Ego'cu diye itamda bulunamazsınız, çünkü herbiri gerçekten de işinin ehli ve yardımcı olmaya çalışan insanlar.
Forumdan gitme meselesine değinecek olursak; kapımız her zaman açık. Ama illaki de çıkarım derseniz, yaklaşık 250.000 kişiden bir kişinin çıkmasıyla Forum
çökmez. Tercih sizin.
İyi forumlar.