Yardım Başına gelen varmı kamera

İroni1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 11 lite 5G N
Konular
7
Merhabalar bir hafta önce mi8 lite cihazımda ekran kasa ve ön kamera değişimi yaptım ama telefon ön kameraya geçmiyor arkada iki kamera var ön kameraya geçirmeye çalışınca o kameralar arasında geçiş yapıyor başına gelen varmı yazılım atarak düzelirmi bilgisi ve önerisi olanlar yazabilirmi lütfen

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhabalar bir hafta önce mi8 lite cihazımda ekran kasa ve ön kamera değişimi yaptım ama telefon ön kameraya geçmiyor arkada iki kamera var ön kameraya geçirmeye çalışınca o kameralar arasında geçiş yapıyor başına gelen varmı yazılım atarak düzelirmi bilgisi ve önerisi olanlar yazabilirmi lütfen
On kameranın bozuk olmadığına eminseniz yazılımsaldir.İlk önce cihazı sıfırlamak yöntem sonra persist felan var ama ilk önce kameradan emin olun

cesur546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rt
Cihazım
Poco
Konular
0
Poco X3 NFC bir haftadır benimkinde okumuyor sadece garantiyi okuyor lanet olasi

Üst Alt