Soru Baseus şarj iyi mi?

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
İphone
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba baseus marka bir kablo buldum fiyatı uygun ama kaliteli mi değil mi bilmiyorum linkini bırakıyorum
.

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
ugreen markasını öneririm kablo için iphone 15 pm kullanıyorum bende orijinal şarj kablosundan daha iyi bi kablosu vardı onu öneririm youtube’a yazın kablo karşılaştırmaları diye ugreenin çok iyi bi kablosu var onu alın

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ugreen markasını öneririm kablo için iphone 15 pm kullanıyorum bende orijinal şarj kablosundan daha iyi bi kablosu vardı onu öneririm youtube’a yazın kablo karşılaştırmaları diye ugreenin çok iyi bi kablosu var onu alın

Fiyatı orjinal ile aynıymış hocam ben biraz daha alternatif olsun diye baseus mcdodo gibi markaları düşünmüştüm

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Ugreen de MFİ lisans sertifikasına sahip olan kablolar var ve tercih etmelisiniz şahsi görüşüm kendimde aldım ve 1.5m olarak kullanıyorum Orjinal ile aynı kaliteyi kullanıyorum. Elbette baseus da güzel bir marka tercih edebilirsiniz.

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
Fiyatı orjinal ile aynıymış hocam ben biraz daha alternatif olsun diye baseus mcdodo gibi markaları düşünmüştüm
Orjinalinden daha kaliteli yapılan ölçümlerde de kanıtlandı zaten önerim pahalı olsun ama iyi olsun yönünde

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinalinden daha kaliteli yapılan ölçümlerde de kanıtlandı zaten önerim pahalı olsun ama iyi olsun yönünde
Anladım hocam en azından aklımda bulunsun eğer alırsam orjinal yerine bunu alırım 😀, teşekürler

Oyla:
Üst Alt