Yardım Bankacılık uygulamaları yardım.

yunusfb3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi 10
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.4
Telefon Modeli
Xaomi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba xaomi 11 ultra kullanıyorum emei attırdım direnç ile sorunsuz kullanıyorum fakat bankacılık uygulamalarında sorun çıkmaya başladı önce yapikredi kapandı şimdi Akbank şüpheli yazılım olduğu icin kapanmış diyor.musteri hizmetleri ve format atmak istiyorlar atamicagim için başka ne gibi bir çözümü var yardımcı olursaniz sevinirim

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
imei direnç gibi şeyler buna sebebiyet veririr mi bilemiyorum ama bl açıkken sorun olmaz bankalar. telefonu root edip magiski gizleme yaparak gizlenecek uygulamaları seçerseniz bi ihtimal olabilir

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Bootloader açık olduğu için bu hatayı alıyorsunuz muhtemelen root atıp modül yüklenmesi gerekebilir ya da bootloader kilitlenirse bu sorun düzelebilir ama dirençle imei çakıldıysa kilitlemek imei ile ilgili bir sorun oluşturabilir H.kadioglu bu konuda bilgi verebilir başka yolu var mı bilmiyorum

Oyla:

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Merhaba xaomi 11 ultra kullanıyorum emei attırdım direnç ile sorunsuz kullanıyorum fakat bankacılık uygulamalarında sorun çıkmaya başladı önce yapikredi kapandı şimdi Akbank şüpheli yazılım olduğu icin kapanmış diyor.musteri hizmetleri ve format atmak istiyorlar atamicagim için başka ne gibi bir çözümü var yardımcı olursaniz sevinirim
Cihazda root kalıntıları bulunuyorsa stok boot.img ile sorunu çözersiniz diye düşünüyorum

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
bence o telefonda tam kaldırılamamış bir root var

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Eğer cihazın TEE bölümü üreticinin imzaladığı şekilde değilse(bootloader açılırsa) bu da play api de sorun oluyor. uygulamasıyla bakabilirsiniz TEE broken diyorsa play integrity yamalanması gerekiyor diye biliyorum

Oyla:
Üst Alt