Yardım Banka Root Uyarıları

Pesimist16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Poco X3
Konular
4
rootlu poco x3 nfc cihazımı magisk ile rootunu kaldırıp twrp üzerinden formatladım ve sıfırdan kurulum yaptım. ancak hala banka uygulamaları root uyarısı veriyor ne yapmam gerekiyor başka

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
rootlu poco x3 nfc cihazımı magisk ile rootunu kaldırıp twrp üzerinden formatladım ve sıfırdan kurulum yaptım. ancak hala banka uygulamaları root uyarısı veriyor ne yapmam gerekiyor başka
Cihazı rootlayıp magisk hide yapmalısınız

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Root olup Magiski gizlemeniz gerekiyor. Yok eğer root olmak istemiyorsanız başka bir ROM kurabilirsiniz. Yada root olmayıp banka uygulamasına PC ile girip işinizi halledebilirsiniz.

Pesimist16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Poco X3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
magisk hide yapsam bile bazı bankalar uyarı vermeye devam ediyor.

sergen2114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
general mbl
Konular
1
Bende de aynı durum var ve dediğiniz hiçbir şey anlamıyorum bu durumlara uzağım, bankacılık uygulaması kullanamıyorum ve cihazda magisk manager diye uygulama yüklü yardım bekliyorum (REDMİ NOTE 9 PRO)

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Bende de aynı durum var ve dediğiniz hiçbir şey anlamıyorum bu durumlara uzağım, bankacılık uygulaması kullanamıyorum ve cihazda magisk manager diye uygulama yüklü yardım bekliyorum (REDMİ NOTE 9 PRO)
Bilmiyorsanız, öncelikle öğrenene kadar araştırınız, bilgi sahibi olunuz. Forumda ve internette Magisk konusunda yeterince bilgi bulursunuz. Uzaktan size yardımcı olmak sanıldığı kadar kolay bir şey değil. Şu anda banka uygulamasını kullanamıyorsanız, magiski kaldırıp, root olmaktan çıkınız., yada sistemi sıfırdan yeniden kurunuz. Karar sizindir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorsanız, öncelikle öğrenene kadar araştırınız, bilgi sahibi olunuz. Forumda ve internette Magisk konusunda yeterince bilgi bulursunuz. Uzaktan size yardımcı olmak sanıldığı kadar kolay bir şey değil. Şu anda banka uygulamasını kullanamıyorsanız, magiski kaldırıp, root olmaktan çıkınız., yada sistemi sıfırdan yeniden kurunuz. Karar sizindir.

Son düzenleme:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon yanlış link vermişim. Siz Redmi Note 9 Pro kullanıyorsunuz. Forumda araştırıp bilgi bulabilirsiniz. Bulamazsanız internette mutlaka bilgi vardır.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
screenshot_2020-02-29-11-04-11-663_com-topjohnwu-magisk-jpg.94737

Alt kısımındaki kaldır'a basarak silebilirsiniz

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
magisk ayarlardan zygisk den reddetme listesini paılandrıdan hangi uygulamaların rootu götmesini istemiyorsan onu işaretleyiniz yapı kredi gibi bazı uygulamalarda işe yaramıyor yapı kredi uygulaması gibi

Üst Alt