Yardım Banka Online İşlem Parmak İzi İle Giriş

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı. iPhone daki gibi banka uygulamalarına girerken mi cihazlarda neden parmak izi ile girişi etkinleşmiyor ? Mesela türk telekom online işlem ve BKM express var benim bildiklerim parmak iziyle giriş yapabiliyorum ama mesela cebteteb uygulaması direk şifre ekranı çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bunun değiştirmenin bir yolu var mı acaba ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kullandığınız uygulamanın ayarlarını biraz kurcalamanızı rica edeceğim ancak şöyle bir durum var turk telekom uygulamasını ilk yüklediğinizde böyle bir seçenek sunuyor bildiğim kadarıyla istediğiniz uygulamalarda ilk kurulum sırasında sormadıysa muhtemelen böyle bir desteği yoktur maalesef

Oyla:

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız uygulamanın ayarlarını biraz kurcalamanızı rica edeceğim ancak şöyle bir durum var turk telekom uygulamasını ilk yüklediğinizde böyle bir seçenek sunuyor bildiğim kadarıyla istediğiniz uygulamalarda ilk kurulum sırasında sormadıysa muhtemelen böyle bir desteği yoktur maalesef
Uygulama ayarlarını çok kurcaladım ama bulamadım ilk kurulumdada sormadı çok uzun zamandır cebteteb kullanıyorum mesela Samsung s9+ da ve iPhone serisinde parmak iziyle giriş soruyor ama mesela LG g5 kullanırken onda da sormuyordu acaba bilmediğimiz bi yerinde farklı bir ayarı mı var ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Uygulama ayarlarını çok kurcaladım ama bulamadım ilk kurulumdada sormadı çok uzun zamandır cebteteb kullanıyorum mesela Samsung s9+ da ve iPhone serisinde parmak iziyle giriş soruyor ama mesela LG g5 kullanırken onda da sormuyordu acaba bilmediğimiz bi yerinde farklı bir ayarı mı var ?
Birde şöyle bir olay var Lg kullanmıyorum ancak xiaomi de parmak izi ayarlarında parmak izini nerelerde kullanılabileceğini seçiyorsunuz Uygulama kilidi parmak izi şifresi veya ödemeler gibi bir de ona bakmalısınız

Oyla:

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde şöyle bir olay var Lg kullanmıyorum ancak xiaomi de parmak izi ayarlarında parmak izini nerelerde kullanılabileceğini seçiyorsunuz Uygulama kilidi parmak izi şifresi veya ödemeler gibi bir de ona bakmalısınız
Şimdi tekrar denedim hepsini açık yaptım uygulamayı sildim tekrar yükledim yine olmadı yine de teşekkür ederim

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Şimdi tekrar denedim hepsini açık yaptım uygulamayı sildim tekrar yükledim yine olmadı yine de teşekkür ederim
o zaman cihazınız için uyumlu değildir rica eder iyi günler dilerim

Oyla:
Üst Alt