Banggood Hakkında

qwerty1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Casper
Konular
5
Arkadaşlar banggood üzerinden telefon siparişi verdim satıcıyla türkiye gümrük sorunu hakkında konuştuk
sizce geçer mi?
Sipariş edipte geçmeyen var mı?

Dua edinde bursluluğum yanmasın.
Geri dönerse kargo parası keserler mi?

Amos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
iphone 6
Konular
7
GearBestten 3 kere telefon sipariş ettim. 2 si geçti 1 i geri gondu.
Banggod dan telefon sipariş ettim paketi coook büyük yapip gönderdikleri icin haliyle takıldı ve geri gitti.
GearBest para iadesinden kaçan bir firma üstelik PayPal Tr den çekildiğinden dolayı oradan alışveriş yapmak büyük bir risk.Ama Banggood un hiçbir zaman paradan kaçtığını görmedim veya duymadım.Amazon gibi kurumsal bir firma.Paket yola çıkmadan görüş üzerine mp4 yazsinlar geçme ihtimali artıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Erdemkpt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem sakar
Cihazım
Mi max
Konular
0
Ben de banggood sitesinden bir tane mi max siparisi verdim. gunrukten bildiri yazisi geldi. gecirmediler yani. sonra actim telefon verin imei numarasini pasaport kaydi yaptirayi ya da vergisi neyse vereyim dedim. kabuk etmediler geri gonderdiler. birkac gun sonra mail yazdim banggood a ertesi gun urun geri alinmistir dediler. ayni gun kredi kartima parayi tekrar yatirdilar.

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
benimki takıldı kardeşim 1 hafta olmadı daha bangood dan üstüne farklı ürün olarak yazdırdık yine geçmedi

Oyla:

Erdemkpt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem sakar
Cihazım
Mi max
Konular
0
Erdem bey satıcıyla iletişime falan geçmiş miydiniz,kutusuna farklı bir ürün yazın,fiyatını düşük gösterin gibi.
herhangi bir iletisimim olmadi saticiyla. ilk defa ve gumrukte sorun cikarilacagini bilmeden ve arastirmadan yaptigim bi alisveristi. belki dediginiz gibi oluyordur ama osmaniye080 nickli arkadas bunlari yapmasina gorr gecmemis gumrukten. deneyip de yapabilenler varsa tebrik ediyorum. zira 1000 tl lik mali turkiyede elden 1500 tl ye almak koyuyor insana...

Oyla:

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
benimki takıldı kardeşim 1 hafta olmadı daha bangood dan üstüne farklı ürün olarak yazdırdık yine geçmedi
ustad;
banggood dan koli üstüne bir başka sey yazmak istediniz ve tutarı da düşük gösterttiniz değil mi?
buna ragmen gümrükten geri döndü. Herhangi bir hukuki sonuç olusuyor mu?
çünkü DH de bir arkadaş bir arkadas gümrük el koyar gibi bir ifade kullandı ki, simdiye kadar duymamıstım.

tecrubesi olanlar da paylaşabilir mi?

Oyla:

Cagriuygun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi note3p
Konular
0
Banggoodtan note 3 pro aldım 23 gün elimde olmuştu cihaz saticiyla iletişime geçtim 50 dolar ve mp3 yazdırdım üzerine sıkıntı çıkmadı. Paypal ile almistim

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
herhangibir hukuki süreç yok iadeyi yaptılar zaten :) 20 tl kestiler ama kargo parası

Oyla:

HalilBey28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
S4
Konular
0
Şans işi, ama hiç korkma seni korkutanlar bu işi yapanlardır. Banggooddan telefon geçirtmişliğim var kullanım için.
3-4 ay önce olsa geçme şansın %90 ama şuan %50 yani şans işi. sipariş verirken not kısmına mp4 veya powerbank ve 45-50 $ yazdırıp geçme şansı artar ama sadece şans.
Eğer geçmesse zaten kargo hariç parayı iade ediyorlar.

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Şans işi, ama hiç korkma seni korkutanlar bu işi yapanlardır. Banggooddan telefon geçirtmişliğim var kullanım için.
3-4 ay önce olsa geçme şansın %90 ama şuan %50 yani şans işi. sipariş verirken not kısmına mp4 veya powerbank ve 45-50 $ yazdırıp geçme şansı artar ama sadece şans.

şanş hocam ama ben bi formül buldum :)

Oyla:
Üst Alt