Soru Band 7 2600 Mhz çalışmıyor açmanın yolu var mı?

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
Merhaba cuma günü redmi note 8 aldım benim hattım vodafone burada az çekmesine rağmen en hızlı frekans 2600 frekansı. kitlemek için network signal guru çalışmıyor zaten anlamadığım şekilde cellular pro ile bandı 2600mhz ye sabitleyince 2g ye düşüyor asla çalışmıyor bunun imei ile alakası var mıdır? daha önceki lg v20 telefonumda band 7 yi rahatlıkla kilitleyebiliyodum 40-50 mbps hız alıyordum. general mobile 4g imeisi attım

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Signal Guru root gerektirir.

belirttim zaten signal guru çalışmıyor driver is not working diyor cellular pro da aynı işi yaptığı için kullanıyorum fakat diğer frekanslarda sorun yokken 2600 mhz çalışmıyor

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
belirttim zaten signal guru çalışmıyor driver is not working diyor cellular pro da aynı işi yaptığı için kullanıyorum fakat diğer frekanslarda sorun yokken 2600 mhz çalışmıyor
Cellular pro da tam olarak nasıl yapıldığını söyler misiniz? B7 yi seçip kilitle yapıyorum fakat hala b1 de çalışıyor. Ekstra alttaki değerlere bir şey girmem gerekiyor mu? Bulunduğum yerde 4g neredeyse full cekmesine rağmen çoğu zaman 1mb ın altında indirme yapıyorum,en fazla çıktığı hiz 2mb saniyede . Band değiştirmenin yararı olur mu?

Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
Cellular pro da tam olarak nasıl yapıldığını söyler misiniz? B7 yi seçip kilitle yapıyorum fakat hala b1 de çalışıyor. Ekstra alttaki değerlere bir şey girmem gerekiyor mu? Bulunduğum yerde 4g neredeyse full cekmesine rağmen çoğu zaman 1mb ın altında indirme yapıyorum,en fazla çıktığı hiz 2mb saniyede . Band değiştirmenin yararı olur mu?

sağdaki kilit simgesine dokununca kilitliyor benim cihazımda ama işte b7 hariç. full çekmesi asla bir işe yaramıyor bir çubuk çekse dahi ben minimum 20 mbps alıyorum band 7 de ama diğer bantlar full de çekse en fazla 10mbps veriyor o yüzden band değiştirmek bayağı işe yarıyor

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
sağdaki kilit simgesine dokununca kilitliyor benim cihazımda ama işte b7 hariç. full çekmesi asla bir işe yaramıyor bir çubuk çekse dahi ben minimum 20 mbps alıyorum band 7 de ama diğer bantlar full de çekse en fazla 10mbps veriyor o yüzden band değiştirmek bayağı işe yarıyor
Bende b7 de dahil olmak üzere diğerlerinde de işe yaramıyor,kilit simgesine dokunuyorum root yetkisi alıp işlem yapıyo fakat lte sekmesinde hala b1 olarak gözüküyo. Ve evet signal guru bende de driver hatası veriyor

Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
Bende b7 de dahil olmak üzere diğerlerinde de işe yaramıyor,kilit simgesine dokunuyorum root yetkisi alıp işlem yapıyo fakat lte sekmesinde hala b1 olarak gözüküyo. Ve evet signal guru bende de driver hatası veriyor

google playden mi indirdin? ben burdan indirdim ikisi farklı sürüm

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
google playden mi indirdin? ben burdan indirdim ikisi farklı sürüm
Şimdi sizin verdiğinizi denedim, aynı bende hiçbiri calismiyor. Siz cihazı yeni aldım demiştiniz sanırım stock rom kullanıyorsunuz. Ben aosp rom kullanıyorum hiçbir banda geçiş yapamadım. Sorunu çözebilirsek güzel olur

Ekli dosyalar

• 114.png
    114.png
    388 KB · Görüntüleme: 24
Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
Şimdi sizin verdiğinizi denedim, aynı bende hiçbiri calismiyor. Siz cihazı yeni aldım demiştiniz sanırım stock rom kullanıyorsunuz. Ben aosp rom kullanıyorum hiçbir banda geçiş yapamadım. Sorunu çözebilirsek güzel olur

evet ben stock romdayım lineage os yüklemiştim signal guru yine çalışmamıştı stockda da çalışmadı cihazın şu an bana göre tek eksiği band seçememem :D

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
evet ben stock romdayım lineage os yüklemiştim signal guru yine çalışmamıştı stockda da çalışmadı cihazın şu an bana göre tek eksiği band seçememem :D
Bende şimdi EU roma geçiyorum bakalım onda durum nesmirk~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EU da çalıştı hocamhaha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt