Yardım Band 3 Dil Desteği!

BruTUs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mix 3
Konular
8
Mi Mix3 Kullanıyorum şu anda global fastboot olmadıgı için daha rom atmaldım ingilizce olarak kullanıyorum.Mi fit uygulaması telefon dilini otomatik olarak alıyor ayarlarda dil seçenegi bulamadım.Band 3 ü bağladıgımda oda aynı şekilde mi fit dilini alıyorum türkçeye çevirmek istiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan paylaşabilirmi?

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Band 3 u telefona bağlandığınızda otomatik güncelleme yapması lazım direk Türkçe oluyor

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Cihazınızın Türkçe dilini içermesi gerekir.
Yazılımsal olarak ve programlarda eşleşme yaparken ona göre dil uyumluluğu sağlar.
Custom Rom kurarak veya TWRP üzerinden Global Rom'u kurarak çizebilirsiniz sorununuzu.
Eğer ki uygulama tek dili destekleseydi ve Türkçe bir yazılım olsaydı hiç gerek kalmazdı birçok dili desteklediği için cihaz diline göre hareket eder.

BruTUs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mix 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Band 3 u telefona bağlandığınızda otomatik güncelleme yapması lazım direk Türkçe oluyor
yapıyor fakat cihazım ingilizce otomatik çince kalıyor baska telefondan türkçe kuruyorum sonra kendı cihazıma baglayınca yine çinceye dönuyor.
Cihazınızın Türkçe dilini içermesi gerekir.
Yazılımsal olarak ve programlarda eşleşme yaparken ona göre dil uyumluluğu sağlar.
Custom Rom kurarak veya TWRP üzerinden Global Rom'u kurarak çizebilirsiniz sorununuzu.
Eğer ki uygulama tek dili destekleseydi ve Türkçe bir yazılım olsaydı hiç gerek kalmazdı birçok dili desteklediği için cihaz diline göre hareket eder.
şimdilik baska cihazdan türkçe kurulum yaptım kullanıyrum mix 3 türkçe fastboot gelene kadar

Üst Alt