Meraba resimdeki hızlı cevap konusu ne notify den gördüm bunu yapan veya çalışan var mı yardım
DorukBURNAZ Yeni Üye MIUI Sever Adım Doruk Cihazım Vodafone Yaş 24 Konum kocaeli başiskele Katılım 11 Temmuz 2020 Konular 1 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Temmuz 2020 #1 Meraba resimdeki hızlı cevap konusu ne notify den gördüm bunu yapan veya çalışan var mı yardım Ekli dosyalar Screenshot_20200712-182803.png 205,9 KB · Görüntüleme: 43
M muhammed540 ... Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M Cihazım Samsung s20 FE Konum Ankara Katılım 9 Şubat 2019 Konular 353 Mesajlar 7.311 Çözümler 56 Tepkime puanı 7.801 Puanları 438 12 Temmuz 2020 #2 DorukBURNAZ' Alıntı: Meraba resimdeki hızlı cevap konusu ne notify den gördüm bunu yapan veya çalışan var mı yardım Genişletmek için tıkla ... Forum Kuralları gereği 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur. Başlığınızı düzeltiniz. Ayrıca böyle bir uslupla kimse size yardım etmek istemeyecektir
DorukBURNAZ' Alıntı: Meraba resimdeki hızlı cevap konusu ne notify den gördüm bunu yapan veya çalışan var mı yardım Genişletmek için tıkla ... Forum Kuralları gereği 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur. Başlığınızı düzeltiniz. Ayrıca böyle bir uslupla kimse size yardım etmek istemeyecektir
Destiny97 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Xiaomi Mi 6 Meslek Öğrenci Konum Antalya Katılım 29 Haziran 2017 Konular 36 Mesajlar 1.225 Tepkime puanı 886 Puanları 128 12 Temmuz 2020 #3 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. Başlık sorununuzu özetlemiyor. 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. Başlık sorununuzu özetlemiyor. 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
DorukBURNAZ Yeni Üye MIUI Sever Adım Doruk Cihazım Vodafone Yaş 24 Konum kocaeli başiskele Katılım 11 Temmuz 2020 Konular 1 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Özür dilerim yeniniyim zaten bir daha kullanmayacağım