Sohbet Bahçemdeki Kedileri Sahiplendirmek İstiyorum

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Anneleri Bahçedeki Kömürlüğün İçine Doğurdu ve 1 Ay Sonra Terketti Gitti. Evde 2 Yıldır Beslediğim Kedim Var ve Yavru Kedileri Kıskanıyor. Yaklaşık 1 Aydır Soğuklarda Üşümesinler Diye Evde Besliyorum Ama Diğer Kedim Kıskandığı İçin ve 3 kediye Daha Bakamayacağım İçin Kedileri Sahiplendirmek İstiyorum. Tuvalet Alışkanlıkları Vardır. 2 Dişi 1 Erkek. Ankaranın Heryerine Götürebilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
çok güzeller maşaallah :) inşAllah hakkıyla ve en güzel şekilde bakımlarını yapacak birilerine bakmak nasip olur. Ön ayak olduğunuz bu davranıştan ötürü sizi tebrik ediyorum.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Annelerinin 1 ayda terk etmesi olası bir durum değil, muhtemelen başına bir iş gelmiştir... :S Evdeki kedinizin, yavruları kıskanması gayet normal, çünkü kedigillerin yapısında bu var, kendisinden olmayan yavruları istemezler, doğada olsalar öldürürler bile...

Allah kolaylık versin.

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok güzeller maşaallah :) inşAllah hakkıyla ve en güzel şekilde bakımlarını yapacak birilerine bakmak nasip olur. Ön ayak olduğunuz bu davranıştan ötürü sizi tebrik ediyorum.

Teşekkür Ederim Sağolun.

Annelerinin 1 ayda terk etmesi olası bir durum değil, muhtemelen başına bir iş gelmiştir... :S Evdeki kedinizin, yavruları kıskanması gayet normal, çünkü kedigillerin yapısında bu var, kendisinden olmayan yavruları istemezler, doğada olsalar öldürürler bile...

Allah kolaylık versin.

Hocam Yavru Kedileri Ayrı Odada Kendi Kedimi Ayrı Odada Saklıyorum. Birbirleri İle karşılaşınca Kuyruğu Dikip Saldırıyor. Annesine Gelmişken Bizim Oturduğumuz Yer Şehirden Uzak Bir Site, Belediye Malesef Sokak Köpeklerini Sitede Bakılıyor Diye Buraya Bırakıyor Sokaklarda Köpek Sürüleri Görebilirsiniz bu Nedenle Kedi Ölümleri Oluyor Malesef Annesinin Öldüğünü Düşünüyorum.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Teşekkür Ederim Sağolun.

Hocam Yavru Kedileri Ayrı Odada Kendi Kedimi Ayrı Odada Saklıyorum. Birbirleri İle karşılaşınca Kuyruğu Dikip Saldırıyor. Annesine Gelmişken Bizim Oturduğumuz Yer Şehirden Uzak Bir Site, Belediye Malesef Sokak Köpeklerini Sitede Bakılıyor Diye Buraya Bırakıyor Sokaklarda Köpek Sürüleri Görebilirsiniz bu Nedenle Kedi Ölümleri Oluyor Malesef Annesinin Öldüğünü Düşünüyorum.
Konu eksen kaymasına uğrayacak ama, kedi köpek gibi bir batında 7-8 tane doğuran hayvanların yaşam sirkülasyonu bu şekilde olacak ki, her köşe başında bir kedi köpek ile karşılaşmayalım... Dünyaya gelen, kedi köpeklerin bir çoğu öldüğü halde durum bu, birde ölümlerin hemen olmadığını, 10-15 yıl yaşadıklarını düşünsenize... sun~~

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Annesi terketmis derken yabancı olmayan bir hikaye aklıma geldi neyse. Umarım iyi birisi alır

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular