Yardım Bağlantı problemi Mi 9T

• Konbuyu başlatan Üye silindi 123200
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 594
  • Etiketler
    mi9t
Ü

Üye silindi 123200

Guest
Merhabalar Mi 9T telefonuma 2-3 ay önce IMEI işlemi yaptım o zamandan beri sıkıntısız kullanıyordum dün hot spot açtım ardından akşam eve geldiğimde telefonumun wifi bağlamadığını gördüm. Wifi bağlansa bile sürekli internetin gittiğini görüyorum çok kararsız 15 saniye varken 40 saniye olmuyor. Wifi kapatıp mobil veriye geçtiğimde de aynı şeyler oldu ancak geçti kendi kendine ama hala wifi da problem devam ediyor.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Merhabalar Mi 9T telefonuma 2-3 ay önce IMEI işlemi yaptım o zamandan beri sıkıntısız kullanıyordum dün hot spot açtım ardından akşam eve geldiğimde telefonumun wifi bağlamadığını gördüm. Wifi bağlansa bile sürekli internetin gittiğini görüyorum çok kararsız 15 saniye varken 40 saniye olmuyor. Wifi kapatıp mobil veriye geçtiğimde de aynı şeyler oldu ancak geçti kendi kendine ama hala wifi da problem devam ediyor.
Hocam tek sim mi çift sim mi atıldı?

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Tek simde aslında sorun olmaması gerekiyor hocam. İmei atılmayan kısma hiç sim taktınız mı peki? Bunu neden soruyorum derseniz hocam sistemsel sorun oluyormuş diye duydum imei atılmayan kısma sim takınca.

Oyla:
Ü

Üye silindi 123200

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek simde aslında sorun olmaması gerekiyor hocam. İmei atılmayan kısma hiç sim taktınız mı peki? Bunu neden soruyorum derseniz hocam sistemsel sorun oluyormuş diye duydum imei atılmayan kısma sim takınca.

imei attığımdan beri aynı hiç bir fiziksel işlem yapmadım hocam sadece imei atılan yerde sim kart var. birden bire oldu böyle anlamadım güncelleme geldi sabah onu yaptım 2.3 gb yine düzelmedi hala aynı sıkıntı var biraz baktım sıfırlayınca düzelir diyen var hiç sıfırlamadım düzeldi diyen var ne yapsam bilemedim.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
imei attığımdan beri aynı hiç bir fiziksel işlem yapmadım hocam sadece imei atılan yerde sim kart var. birden bire oldu böyle anlamadım güncelleme geldi sabah onu yaptım 2.3 gb yine düzelmedi hala aynı sıkıntı var biraz baktım sıfırlayınca düzelir diyen var hiç sıfırlamadım düzeldi diyen var ne yapsam bilemedim.
Hocam bilgilerinizi yedekleyip sıfırlamayı deneyin derim ben. Şu an kullandığınız romda bir sorun mu var foruma baktınız mı hiç? Belki yazılımsal olarak bir sıkıntı olmuş olabilir. Sürüm düşürerek çözülebilir ya da forumda aynı olayı yaşayanlar farklı öneriler sunabilirler. O cihazı kullanmadığım için birşey diyemiyorum.

Oyla:
Ü

Üye silindi 123200

Guest
Hocam bilgilerinizi yedekleyip sıfırlamayı deneyin derim ben. Şu an kullandığınız romda bir sorun mu var foruma baktınız mı hiç? Belki yazılımsal olarak bir sıkıntı olmuş olabilir. Sürüm düşürerek çözülebilir ya da forumda aynı olayı yaşayanlar farklı öneriler sunabilirler. O cihazı kullanmadığım için birşey diyemiyorum.

miui 11.0.2 stable sürümü hocam kimse bu hata ile karşılaşmamış sanırım biraz daha bekleyeceğim eğer kimseden çözüm yolu çıkmazsa sıfırlayacağım artık

Oyla:

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Kablosuz ayarlarını sıfırlamayı dener misin?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Ü

Üye silindi 123200

Guest
Kablosuz ayarlarını sıfırlamayı dener misin?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maalesef düzelmedi ilk 5 dakika sorunsuz çalıştı tekrardan gitti internet wifi ya bağlı kalıyor bir sorun yokmuş gibi gözüküyor ama internet yok hata yok vb. yok

Oyla:
Ü

Üye silindi 123200

Guest
Sanırım telefon yazılımında bug olmuş. TRWP girdim bazı uyarılar çıktı onayladım vs. ardından telefonu açtığımda uçak modunda olduğunu gördüm uçak modunu kapattım bir şey gelmedi tekrardan uçak moduna geçip kapattığımda sanırım düzeldi yakşalık 45 dakikadır wifi kopmadı

Oyla:
Üst Alt