Yardım Bağlantı noktası şifresini değiştiremiyorum

Halil7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben rn8 pro cihazını kullanıyorum MIUI 12.5.8 global bağlantı noktasının şifresini değiştirmek istediğimde "ş,ı" veya başka hatırlamadığım harflere bastığımda "şifre yasa dışı karakter içermektedir lütfen tekrar deneyin" diyor sebebi nedir.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben rn8 pro cihazını kullanıyorum MIUI 12.5.8 global bağlantı noktasının şifresini değiştirmek istediğimde "ş,ı" veya başka hatırlamadığım harflere bastığımda "şifre yasa dışı karakter içermektedir lütfen tekrar deneyin" diyor sebebi nedir.
İngilizce içeren harfleri yaptığınızda sorun oluyor mu ş i ç ü ö gibi Türkçe olmayan karakterler

Oyla:

Halil7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam İngilizce içeren harfleri kullanın öyle deneyin
Hocam ben rom yüklemiştim de ondan kaynaklı da olabilir mi acaba custom rom yükledim sonra bi daha kendi sürümüne aldım sonra böyle oldu acaba ondan mı

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam ben rom yüklemiştim de ondan kaynaklı da olabilir mi acaba custom rom yükledim sonra bi daha kendi sürümüne aldım sonra böyle oldu acaba ondan mı
Custom romda deneyebilirsiniz belki de ondan kaynaklı olabilir sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz

Oyla:

Halil7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Custom romda deneyebilirsiniz belki de ondan kaynaklı olabilir sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz
Hocam tamamdır bide sizi bulmuşken şunuda sorayım konuyla alakasız ama ben note 8 pronun sürümünü düşüremiyorum MIUI 11 veya 10 a nasıl olacak şimdiden teşekkürler

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam tamamdır bide sizi bulmuşken şunuda sorayım konuyla alakasız ama ben note 8 pronun sürümünü düşüremiyorum MIUI 11 veya 10 a nasıl olacak şimdiden teşekkürler
Bl kilidi açık ise mi flash yardımı ile fastboot türündeki romu indirip yani sonu tgz olan rahatça düşürebilirsiniz.
Burada da nasıl yapıldığına dair bir anlatım var

Oyla:

Halil7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Bl kilidi açık ise mi flash yardımı ile fastboot türündeki romu indirip yani sonu tgz olan rahatça düşürebilirsiniz.
Burada da nasıl yapıldığına dair bir anlatım var
Hocam sağolun twrpden olmamıştı da yani burdan kesin olur diyorsunuz doğru anladım değil mi ?

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam sağolun twrpden olmamıştı da yani burdan kesin olur diyorsunuz doğru anladım değil mi ?
Evet hocam önemli olan bootloader kilidinin açık olması birçok kez bu yöntemle sürüm düşürdüm yükselttim

Oyla:
Üst Alt