Soru backup programı ve evulation x rom hakkındahakkında

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
masik x 13,1
Telefon Modeli
cc9
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar miui dan miui ya ( yani miroom dan eu ya vb ) geçmekte sorun olmuyor kendi backup programı ile geçebiliyorum ama şimdi masik romdan evo roma geçmek istiyorum. hangi prıgramla backup alıp tüm uygulamaları yedekleyebilirim ? titanium benzeri varmı ? titanium güvenilmez çalışmıyor malesef. buggy backup adlı programı deniyorum çok yavaş yedekliyor varmı tavsiyeniz ? ve evo kullanan varmı ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar miui dan miui ya ( yani miroom dan eu ya vb ) geçmekte sorun olmuyor kendi backup programı ile geçebiliyorum ama şimdi masik romdan evo roma geçmek istiyorum. hangi prıgramla backup alıp tüm uygulamaları yedekleyebilirim ? titanium benzeri varmı ? titanium güvenilmez çalışmıyor malesef. buggy backup adlı programı deniyorum çok yavaş yedekliyor varmı tavsiyeniz ? ve evo kullanan varmı ?
ücretsiz migrate
ücretli swift backup öneririm

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ücretsiz migrate
ücretli swift backup öneririm
swift backup iyi duruyor ama nette pro sunu bulamadım yok ta sanırım. migrate kullanmıştım ama ne kdr güvenilir bi kere miui da sorun çıkardı

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
swift backup iyi duruyor ama nette pro sunu bulamadım yok ta sanırım. migrate kullanmıştım ama ne kdr güvenilir bi kere miui da sorun çıkardı
swift backup yıllığı 7 ömür boyu 35 lira hocam bir kere alınıp ömür boyu kullanılabilir,migrate de güzel beta aşamasında

Oyla:
Üst Alt