Yardım Backup Geri Yükleme Nasıl Yapılıyor?

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Cihazımı ilk aldığım zamanlar rom yüklerken yedek almıştım. O yedeği geri yüklemek ve sensör sorununuda aşmak istiyorum.. Global rom kuruluydu acaba artısı olurmu.. Yada yedeklediğim klasörden persist dosyaları mevcut onları telefona nasıl aktarır yenilerim. Yardımcı olurmusunuz...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Cihazımı ilk aldığım zamanlar rom yüklerken yedek almıştım. O yedeği geri yüklemek ve sensör sorununuda aşmak istiyorum.. Global rom kuruluydu acaba artısı olurmu.. Yada yedeklediğim klasörden persist dosyaları mevcut onları telefona nasıl aktarır yenilerim. Yardımcı olurmusunuz...
Ben yedekledikten sonra ana dizindeki twrp klasörünü PC ye atmıştım geri yüklemek için de pcden alıp ana dizine attım twrpde geri yükle bölümünde çıktı yükledim.

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
Verileri ve ayarları otomatik olarak yedekleme
Önemli: Yedeklenen verilerinizin korunmasına yardımcı olmak için kaydırma hareketi veya yerine PIN, desen veya şifre kullanın.
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Sistem
    Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
    Yedekleme'ye dokunun. Bu adımlar cihazınızın ayarlarıyla eşleşmiyorsa ayarlar uygulamanızda backup terimini aramayı deneyin.
  3. Yedekleme hizmetinizi açın.
İpucu: Birden fazla kişinin kullandığı bir tablette, yedekleme ve sıfırlama seçeneklerini yalnızca tablet sahibi görebilir.

Oyla:
Üst Alt