Sohbet Babam için telefon önerisi

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Merhabalar,
Mi 9T Pro ile xiaomi ailesine ben katıldıktan sonra kardeşimi Mi 9 ile bu aileye dahil etmiştim. Şimdi babamda sıra. Telefonu hayli eskidi ( J7 ) 2000TL bandında diğer markaların cihazlarına baktığımda pek mantıklı gibi durmuyor. Telefon tavsiyesi istiyorum. Yavaş olmayan, ekranı güzel mümkünse büyük, bataryası iyi gidecek bir telefon. İkinci el veya sıfır fark etmez. Yurtdışı son seçenek. İleride uğraşmak istemiyorum. Farklı şehirde oturuyorlar. Ne ben ne babam uğraşabilir. Yarın telefonu almam gerekiyor. Aklımda şuan sadece Redmi Note 8 var. Hepsiburadada vs 1700 civarına Türkiye kayıtlı garantili vs var. Başka tavsiyesi olacak var mı? veya Note 8 nasıldır? Kasması donması kronik sorunu vs var mı? Teşekkürler giggle~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Babanız 61 ve üstü ise, Mi Max3, altı ise yine Mi Max3... Ben 61 yaşındayım, sevindirin babanızı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Mi A3 önerebilirim.

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babanız 61 ve üstü ise, Mi Max3, altı ise yine Mi Max3... Ben 61 yaşındayım, sevindirin babanızı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam 60lı yaşlarında evet. Ekran ve batarya olarak baktığımda çok iyi fakat işlemcide sanki bir tık geride gibi. J7 ye göre tabiiki mi max 3 ünde işlemcisi çok iyi ama ben androide uzun zaman sonra mi 9t pro geçiş yaptığım için aradaki işlemcilerin performansını kestiremiyorm. Max 3 ile j7 arasında gözle görülür bir performans farkı olur mu? Olması gerekiyor çünkü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi A3 önerebilirim.
Fiyatı Redmi Note 8 ile aynı gibi. a3 daha mı iyi sizce ?

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriler için teşekkürler ama en akla yatan seçenek 1250tl fiyatıyla redmi note 8 oldu. Bugün kullanmaya başladı. Şimdilik çok hoşuna gitti. İyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt