Çözüldü Az kalsın bütün Google fotoğraflarım gidiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.2.0
Telefon Modeli
Poco X5 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba. HyperFOS sürümüne geçtikten sonra galeri uygulamasının özelliklerine bakim dedim. Yanlışlıkla (meraktan) senkronizasyon diye bi özellik gelmiş. Onu açtım. Gitti Google fotoğraflar uygulamasındaki bütün resim video ne varsa kendine senkron yaptı. Bende sandım ki telefon hafızasına kaydediyor. Sonra telefon hafızasından sildim. Meğerse Google fotoğraflardanda siliyormuş. Hemen çöp kutusuna gidip geri yükle dedim. Neyseki fotoğraf ve videoları kurtardım. Ama bu saçma galeri uygulaması ekran görüntüleri dahil ne var ne yoksa Google fotoğraflara yedekledi. Şimdi işin yoksa onları temizle. Hâlâ senkron halde. Bu galeri uygulamasının senkronunu kapatamadım. Senkronu kapat diyince Google fotoğraflara atıyor ve komple kapatıyor. Nasıl yapcaz bunu? Bi fikri olan varmı?

Çözüm
Google Fotoğraflar uygulama ayarlarından telefonunuzdaki Galeri uygulamasının yetkilendirmesini iptal edip (tam olarak hangi sayfada bilmiyorum) artından Fotoğraflar uygulamasının yedekleme ayarlarını gözden geçiriniz. Gekliyse sadece kamera klasörünü yedekleyecek biçimde yeniden ayarlayınız.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Google Fotoğraflar uygulama ayarlarından telefonunuzdaki Galeri uygulamasının yetkilendirmesini iptal edip (tam olarak hangi sayfada bilmiyorum) artından Fotoğraflar uygulamasının yedekleme ayarlarını gözden geçiriniz. Gekliyse sadece kamera klasörünü yedekleyecek biçimde yeniden ayarlayınız.

Oyla: Çözüm

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarı buldum. Google fotoğraflar uygulamasının ayarlarında yetkilendirilmiş cihazlar ve uygulamalar diye bi ayar varmış.
Orda galeri uygulamasını buldum ve sildim, yetkisini kaldırdım.
Konu çözüme kavuştu. Kapatılabilir.
Teşekkürler.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt