Soru Ayıplı Ürün Kategorisine Girer Mi?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Sayın yöneticilerim ve değerli forumdaşlar,

(Öncelikle cihazı aldığım ilk günden itibaren KIRILMAZ CAM ile kullanmaktayım.)

Redmi Note 7 cihazımda birkaç gündür bir sorun farkettim... Malum havaların soğuması ile ekran camında (kırılmaz) bir kalkma/hava boşluğu oluşmuştu. Camdandır diyerek 2. bir kırılmaz cam alıp taktırdım. Yalnız dün akşam itibariyle yine aynı bölgede aynı durum oluştu. (Sanki o bölge ince zımpara ile taşlanmış, hafif pürüzel bir alan oluşmuş gibi.)

Aşağıda ürünün görselini de eklediğim üzere sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Cihaz Hepsiburada satıcısından alınmış olup (15.09.2019), Xiaomi Türkiye Garantili (EVOFONE) cihazdır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Ürün Hepsiburada üzerinden yine Hepsiburada satıcısından alındı doğru mu? Farklı bir mağaza değil yani

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Ekrana kadar az bir taşma var gibi, ekran açık iken görüntüde sorun oluşmuyorsa (Leke gibi v.b) sorun yok bence hocam. :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Kırılmaz cam takılı değilken dikkat ettiniz mi aynı leke varmıydı . Yeni kırılmaz camdan sonra aynı bölgede aynı sorun oluştu demişsiniz yani o zaman sıkıntı ekran koruyucu da .

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekrana kadar az bir taşma var gibi, ekran açık iken görüntüde sorun oluşmuyorsa (Leke gibi v.b) sorun yok bence hocam. :)
Cihaz kullanımına engel değil ama 1.si estetik olarak hoş değil (görmeseydim iyiydi), 2.si ekran camı takınca bir kaç gün sonra o kısımın altı kalkıyor içten içe. İlk etapta toz falan var sanmıştım. Ya da ekran koruyucunun o kısmı düzgün yapışmamıştır sandım ama yok hocam. O kısmı sanki bir yere sürtünmüş gibi duruyor. Optik bezle silince geçiyor ama parmak değince oraya yine belirmeye başlıyor. :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırılmaz cam takılı değilken dikkat ettiniz mi aynı leke varmıydı . Yeni kırılmaz camdan sonra aynı bölgede aynı sorun oluştu demişsiniz yani o zaman sıkıntı ekran koruyucu da .
Hocam aldıktan sonra hemen taktım camı. Daha cihazı açmadan yani taktım. Ekran koruyucudan değil hocam sorun. Daha önce de "amazon.com.tr" den almıştım Redmi Note 6 Pro. Onda da böyle birşey vardı. Hatta o baya bi çaplıydı. Cihaz değişimi için göndermiştim. Stoklarında olmayınca iade almışlardı. Bakınız...

Son düzenleme:
Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Sayın yöneticilerim ve değerli forumdaşlar,

(Öncelikle cihazı aldığım ilk günden itibaren KIRILMAZ CAM ile kullanmaktayım.)

Redmi Note 7 cihazımda birkaç gündür bir sorun farkettim... Malum havaların soğuması ile ekran camında (kırılmaz) bir kalkma/hava boşluğu oluşmuştu. Camdandır diyerek 2. bir kırılmaz cam alıp taktırdım. Yalnız dün akşam itibariyle yine aynı bölgede aynı durum oluştu. (Sanki o bölge ince zımpara ile taşlanmış, hafif pürüzel bir alan oluşmuş gibi.)

Aşağıda ürünün görselini de eklediğim üzere sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Cihaz Hepsiburada satıcısından alınmış olup (15.09.2019), Xiaomi Türkiye Garantili (EVOFONE) cihazdır.

Tabii ki girer.

Oyla:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19

Ürünü yetkili servise gönderirseniz yeterli sonuç alamazsınız gibime geliyor ama ilk önce bunu bi deneyin. Eğer olmazsa tüketici hakem heyetine başvurun. Bence sorun burda çözüme kavuşur.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sanki ısıya maruz kalmış gibi duruyor hocam. Servis sorunu çözer hocam.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Ürünü yetkili servise gönderirseniz yeterli sonuç alamazsınız gibime geliyor ama ilk önce bunu bi deneyin. Eğer olmazsa tüketici hakem heyetine başvurun. Bence sorun burda çözüme kavuşur.
Umarım mantıklı bir çözüme kavuşur. Gitgide büyümüştü Redmi Note 6 Pro. Bunda da aynısı olması endişesindeyim. Sürekli cam takılı olduğu için farketmedim. Ekranı silip, HOHH şeklinde buğulayınca beliriyor. Buğu gidince normale dönüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki ısıya maruz kalmış gibi duruyor hocam. Servis sorunu çözer hocam.
Hocam kendim çok dikkatli ve pimpirikli bir insanımdır açıkçası. Çok da özene bözene bakarım. Değil ısıya, rüzgara bile maruz kalmışlığı yoktur. Normal bir insan takmaz belki, daha önceki cihazımda da (Redmi Note 6 Pro) aynı sorun olmasa yine takmazdım sanırım ama. Gözüm korkuyor açıkçası dejavu olacak diye. Ondan dolayı tedirginim. Umarım servistekiler de titizdir. "Bunda birşey yok, bi yazılım atıp gönderelim; adet yerini bulsun." derlerse halimiz yaman.

Oyla:
Üst Alt