Yardım ayarların kendi kendine sıfırlanması

erennx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
mi5s
Konular
1
merhaba mi 5s de iki kere başıma geldi.

akşam yatarken telefonu kapatıyorum, sabah 7 de kendi kendine açılmaya programladım.
iki seferdir yaptığım ayarların bir çoğu sıfırlanıyor benim farkettiğim sıfırlanan ayarlar aşağıdakider.

tüm zil sesleri ve bildiri sesleri sıfırlanıyor ayarlardan baktığımda seçili zil sesi "hiçbiri" yazıyor
tüm ekran ayarları sıfırlanıyor yazı karakteri büyük oluyor oto parlaklık kapalı oluyor vs.
şebeke adı kilit ekranında yazıyor
gece modu kapanıyor.

baya araştırdım ama çözüm bulamadım.

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
valla bu ayar bir çok kez bendede oldu her seferinde ayarlar menüsünün tüm ayarlarını kendim yapmak zorunda kaldım, ses kayıt işleminden tut, ekran parlaklığı, sesten tut bilmem ne vs hepsini canımı sıktı bende daha kapatıp açmıyorum :)

ama şunu farkettim sadece official rom'da değil custom rom'dada bu sorun oldu. yazılımsal değil gibi birşey anlıyorum bu işten.

ayrıca 2. farkettiğim şey ise telefonu şarjdayken kapatıp açmak veyahut şarjdan çıkartıp hemen açtığımdada oldu

gıcık bir sorun

Oyla:

erennx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bu ayar bir çok kez bendede oldu her seferinde ayarlar menüsünün tüm ayarlarını kendim yapmak zorunda kaldım, ses kayıt işleminden tut, ekran parlaklığı, sesten tut bilmem ne vs hepsini canımı sıktı bende daha kapatıp açmıyorum :)

dün gece bende şarjdayken kapatmıştım telefonu :)

Oyla:
Üst Alt