- Adım
- Rıfat Oğuz K
- Cihazım
- 2201116TG
- Konular
- 18
Güncelleme alıyorpeki cihazınız güncelleme yapabiliyormu yoksa ağa bağlanamadı gibi hatalar mı veriyor? bu 2. konu geçende yazmıştınız Türkiye cihazı olduğuınu söylemiştiniz ama yinede imei işlemi görmüş olabilir.
telefonu sıfırlayınNeyi sıfırlayacağız
Benim cihazım da Redmi Note 11 pro bende de aynı sorun yok telefon hakkında kısmıda yazıyor cihaz adı detaylı bilgi ve özelliklerde yazmıyor sadecetelefonu sıfırlayın
Bende bazı yerlerde Telefonumun Modeli Redmi Unknown Olarak gözüküyorBenim cihazım da Redmi Note 11 pro bende de aynı sorun yok telefon hakkında kısmıda yazıyor cihaz adı detaylı bilgi ve özelliklerde yazmıyor sadece
Benim cihazım da Redmi Note 11 pro bende de aynı sorun yok telefon hakkında kısmıda yazıyor cihaz adı detaylı bilgi ve özelliklerde yazmıyor sadece
Bazen Xiaomi cihazlarda oluyor çok kafaya takılacak birşey değil her güncellemeyi temiz kurulum yaparak kurun sorun kalmaz cihazınızda. Bende de tek Google play güvenlik güncelleştirmesi sorunu var güncelleme yapamıyorum yazılım kaynaklı hataları çok Xiaomi cihazların.Bende bazı yerlerde Telefonumun Modeli Redmi Unknown Olarak gözüküyor
peki cihazınız güncelleme yapabiliyormu yoksa ağa bağlanamadı gibi hatalar mı veriyor? bu 2. konu geçende yazmıştınız Türkiye cihazı olduğuınu söylemiştiniz ama yinede imei işlemi görmüş ol
Hocam kolay gelsin, benim de aynı telefon, telefon modeli ve seri numarası unknown olarak görünüyor, ayarlardan sıfırlayınca düzelir mio zaman çok sorun edecek bir durum yok. sıfırlayıp deneyebilirsiniz..