Yardım Authorized ID ve Anti Roll sorunsalları

micro77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Elektronik
Konular
10
Xiaomi bazı güvenlik gerekçeleri göstererek telefonlara rom yüklemeyi iyice sınırladı ...

Önce "Anti Roll " sistemi ile daha düşük versiyon rom yüklemeyi engelledi ,

daha sonrada "Authorized ID" ile de EDL modunda bile resmi fastboot rom yüklenmesine engelledi.

Telefonlar bootloader kilitli iken bri şekilde soft-brick (3Noktada kalma , sürekli reset vs. ) yada hard brick ( 9008 vs. ) olduğu zaman resmi rom bile yüklenemiyor ...

Sadece Authorized ID yani developer izini olan yada yetkilendirilmiş MI Hesabı istiyor...

Y.dışında olanlar Xiaomi servis merkezlerinde bu sorunu çözebiliyorlar , fakat Türkiye'de bu sorunu çözen yer bildiğim kadarıyla yok.

Bu yüzden Forumda Authorized ID izini olan arkadaşlar varsa ,

Telefonları Soft yada Hard brick durumda olan arkadaşlara yardımcı olmalarını bekliyorum...

Miui forum da bir kampanya başlatılmış Authorized ID kaldırılması için katkılarınız beklerim ;

Son düzenleme:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Merhaba micro77 hocam uzun zamandır görünmüyordunuz Sizi gördüğüme sevindim
Xiaomünün bu politikası türkiyede yürümüyeceği kanatindeyim. Firma kendisi her an bu değişikliği sonlandırabilir çok fazla şikayet var bu nedenle çözüm yakın zamanda xiaomi tarafından sunulacağından veya sızdırılacağından eminim Tabiki bu sadece benim fikrim

Oyla:
Üst Alt