HyperOS [Aurora] Xiaomi 14 Ultra Xiaomi.eu Stabil HyperOS 3.0.4.0 WNACNXM

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
52
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Uyarı : Kurulumda yapılacak hatalardan dolayı ben veya Miui Türkiye forumu bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Uyarı : Bu yazılım, resmi Avrupa yazılımı değildir, Xiaomi Avrupa Topluluğu Çin veya Global yazılımı (cihaza göre değişiyor) alıp içine gerekli servisleri koyup yeniden paketliyor. Kurulum için bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.

Hyperos 3 gelen cihaz sayısı günden güne artıyor, Yeni sürüm umarım insanların beklentisini karşılar.

Hibrit rom, ister fastboot ile isterseniz recovery yöntemi ile kurulabiliyor.

asregeo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
11 lite 5g NE
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Uyarı : Kurulumda yapılacak hatalardan dolayı ben veya Miui Türkiye forumu bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Uyarı : Bu yazılım, resmi Avrupa yazılımı değildir, Xiaomi Avrupa Topluluğu Çin veya Global yazılımı (cihaza göre değişiyor) alıp içine gerekli servisleri koyup yeniden paketliyor. Kurulum için bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.

Hyperos 3 gelen cihaz sayısı günden güne artıyor, Yeni sürüm umarım insanların beklentisini karşılar.

Hibrit rom, ister fastboot ile isterseniz recovery yöntemi ile kurulabiliyor.
Gece yüklemiş bulunmaktayım ilk başta inanılmaz bir kasma vardı 3 4 yeniden başlatmadan sonra düzeldi. Şuan stabil çalışıyor. Hyper island ve 3 5 tane kilit ekranı harici pek bir şey yok. Galeri ikonu değişmiş.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece yüklemiş bulunmaktayım ilk başta inanılmaz bir kasma vardı 3 4 yeniden başlatmadan sonra düzeldi. Şuan stabil çalışıyor. Hyper island ve 3 5 tane kilit ekranı harici pek bir şey yok. Galeri ikonu değişmiş.
Olabilir hocam, benim bootloadera garantiden ve whatsapptan vb. dolayı müdahale etmedim daha. Hayırlı olsun. Pil açısından yorumlarınızı bekliyorum, HOS 3 te sözde pil verimliliğini iyileştirdiler.

Üst Alt