- Adım
- B. A.
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 39
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- BeastOS Android 9 MIUI 12
- Telefon Modeli
- Mi Max 2
- Bootloader Kilidi
- Açık
Yaklaşık 1-2 hafta önce tws kulaklık aldım. Bu modüller telefonumda uzun süredir yüklü ayrıca bunun yanında viper ve dolby de var. Viper ve dolby uygulamalarında bluetooth kulaklık için bütün ayarları kapattım. Aldığım kulaklığın yorumlarında genel olarak son ses seviyesinin yüksekliğinin az olduğu söyleniyor ama bende durum aksine gayet iyi. Bu modüllerin tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama sanırım dolby gibi ses seviyesini arttırıyormuş. Şu ana kadar bu modüller ve uygulamalar telefonumun hoparlörüne zarar vermedi.
Kulaklıkta dediğim gibi etkisi olan sadece modüller sanırım, uygulamalar kesinlikle kapalı riske atmamak için kulaklığı fakat bu modüller ses seviyesini arttırdığı için kulaklığa uzun vadede zarar verebilir mi ? Dediğim gibi tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum.
Kulaklıkta dediğim gibi etkisi olan sadece modüller sanırım, uygulamalar kesinlikle kapalı riske atmamak için kulaklığı fakat bu modüller ses seviyesini arttırdığı için kulaklığa uzun vadede zarar verebilir mi ? Dediğim gibi tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum.