Sohbet Askerlik

• Konbuyu başlatan Amiran
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 1K

Amiran

Follow the Light.
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Amiran
Cihazım
Mi 5s 64 GB
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Değerli arkadaşlar ben 2 yıllık üniversite öğrencisiyim 2.sınıf bu sene alttan derslerim olduğu için okulu bitiremiyorum. Aynı zamanda askere gitmek istiyorum e devletten baktığımda 12/2021 e kadar ertelenmiş gözüküyor. ben okulu dondurup askerlik şubeye başvursam beni askere alırlarmı bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım. doğum tarihi 10/1999

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Değerli arkadaşlar ben 2 yıllık üniversite öğrencisiyim 2.sınıf bu sene alttan derslerim olduğu için okulu bitiremiyorum. Aynı zamanda askere gitmek istiyorum e devletten baktığımda 12/2021 e kadar ertelenmiş gözüküyor. ben okulu dondurup askerlik şubeye başvursam beni askere alırlarmı bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım. doğum tarihi 10/1999
Alırlar

Amiran

Follow the Light.
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Amiran
Cihazım
Mi 5s 64 GB
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
şubeye gidip tecil bozacaksın ve muhtemelen ilk devreyle gideceksin. merak etme hemen yarın askere almazlar 1-2 ay vaktin olur muhtemelen.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
usta şimdi önce askerlik şubeye mi gitmem lazım yoksa okula mı gitmek lazım bide bu dönemin bitmesine az kaldı. yarında sınav haftamız başlıyor.
Mayıs celbinde gidersin. Tecil bozma işlemini e devletten yapıyorsun. Biraz karışık bir iş detaylıca anlatıcam şimdi. Önce Google girip ASAL YOKLAMA BASVURUSU yazıyorsun çıkan ilk e devlet linkine tıklayıp sisteme giriş yapiyorsun. Daha sonra sana uzunca bir anket tarzı sorular yöneliyorlar hepsini dolduruyorsun. Sonlara doğru (burası önemli) ilk celp tarihinde askere alınmak istiyormusunuz diye bir soru var sizin durumunuzda buna evet diyorsunuz. Daha sonra cevaplarimizi kaydedip 2 gün sonra bağlı olduğumuz aile hekimine gidip askerlik için sağlık raporu istediğimizi soyluyorusun. Boy kilo nabız ölçümü ve bir kaç soru sorup işlemi tamamliyorlar. Tahminen 1 hafta sonra yoklama başvurun sisteme dusuyor. İşlem bu kadar.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
şubeye gidip tecil bozacaksın ve muhtemelen ilk devreyle gideceksin. merak etme hemen yarın askere almazlar 1-2 ay vaktin olur muhtemelen.
İlk önce okulunuzu dondurun öğrenci işlerinden.Sonra e-devletten tecil bizdurun hata verirse en yakın askerlik şubesine gidip bilgi alınız.

Amiran

Follow the Light.
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Amiran
Cihazım
Mi 5s 64 GB
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplariniz için teşekkür ederim. Sınav haftası 2 hafta sonra bitince işlemleri baslatacagim. Bana askerliğin ilk günü hakkında bilgi verebilir misiniz bide bakıyorum şimdi askerler hep ellerinde telefon var yasak degilmi akıllı telefon ?

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Tecil bozdur alırlar sıkıntı etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplariniz için teşekkür ederim. Sınav haftası 2 hafta sonra bitince işlemleri baslatacagim. Bana askerliğin ilk günü hakkında bilgi verebilir misiniz bide bakıyorum şimdi askerler hep ellerinde telefon var yasak degilmi akıllı telefon ?

Yasak değil. Acemiler komutanlarının yanın'da kullanıyor . İlk gün de normal işte :) Anlatıldığı gibi kötü filan değil acemilik

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
İlk gün işlemler filan olur zaten. Kamuflaj bot vs. Onları verirler. Seni yönlendirir asker orda. Iğne yapıyorlar yahu :)
Bu arada telefon bizim zamanımızda yasaktı şu an bilemiyorum. 87/2
Acemi birliği, Manisa batı kışla
Usta birliği, Kastamonu Askerlik Dairesi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt