Yardım Askerlik için telefon

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 Endonezya
Telefon Modeli
MI 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Kamerasız olması zorunluymuş sanırım. Kamerasız ve whatsapp kullanabileceğimiz bir telefon var mı?
Yoksa da telefon önerir misiniz şarjı uzun giden problem çıkartmayan.
Teşekkürler.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Tamamen fuzuli masraf olur.
Acemi birliğinde telefon kartı kullanın usta birliğine geçince normal telefon kullanırsınız
.

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
11
Usta birliğine girerken şansa kısmet sokmak zor olabiliyor yada kolay olduda sokabildiniz çalınma ihtimali var her türden insan göreceksiniz çalınabilir cihazınız komutana şikayet etseniz zaten yasak bir cihaz olduğundan aramıyorlar yada kullanırken komutan görürse onu siz terhis olana dek alır saklar odasında ama askerlerin %70 android kullanıyor ben Nokia e62 kullanmıştım benim dönemimde o dönemde askerler Samsung S5 çıkmış su geçirmez falan dedikoduları yapıyorlardı 😀 bazıları tuşlu olupta BlackBerry gibi kamerasını komutanla kırıp sokmuşlardı o zamanlar BlackBerry ve Nokia WhatsApp çalıştırıyordu

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen fuzuli masraf olur.
Acemi birliğinde telefon kartı kullanın usta birliğine geçince normal telefon kullanırsınız
.
normal telefon derken hocam ? yasakmış herkes yasak diyor ama fotoğrafları var herkesin de nasıl çekiyorlar o halde anlamış değilim

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
normal telefon derken hocam ? yasakmış herkes yasak diyor ama fotoğrafları var herkesin de nasıl çekiyorlar o halde anlamış değilim

Usta askerler onlar, yani belirli süre hizmet vermiş kişiler. Yada gönüllü olarak kalan kişiler. Komutan bana göstertmeyin yeter diyordu bizde. Ama siz ilkten gideceğiniz için sıkıntı yaratırlar. Ayrıca birliğe teslim olurken ki benim birliğim öyle idi her cihazı açıp bakıyor komutanlar. Gördükleri anda akıllı tarzda olduğunu sıkıntı çıkmaz ama cihazı depoya kaldırırlar kalırsınız ayazda. Birliğine göre, komutanına göre değişir.

Oyla:
Üst Alt