Yardım Aşırı yavaş sarj

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13.0.2
Telefon Modeli
Poco X3 gt
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar cihazımı 40 dk önce şarja koydum koyduğumda şarjım 7 ydi sonrasında duşa girdim geldiğimde şarj 62 cihazım 67w destekliyor kutudan çıkan adaptör ile şarj ediyorum miui 13 kullanıyorum ek olarak şarj ederken çok ısınıyor şarjda oynamıyorum desteklerinizi bekliyorum

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Arkadaşlar cihazımı 40 dk önce şarja koydum koyduğumda şarjım 7 ydi sonrasında duşa girdim geldiğimde şarj 62 cihazım 67w destekliyor kutudan çıkan adaptör ile şarj ediyorum miui 13 kullanıyorum ek olarak şarj ederken çok ısınıyor şarjda oynamıyorum desteklerinizi bekliyorum
Cihazi sarja takerken ne durumda idi, eğer ısındırıp sarja taktiysaniz 2 saatte dolmasi bile normal ekstra olarak birde zaten cihaz sarj olurken ısınır haliyle hızlı şarj kademeli olarak bayağı düşer. Tavsiyem cihazı soğutup ondan sonra sarja takınız fazla ısı bataryaya zarar verebilir

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazi sarja takerken ne durumda idi, eğer ısındırıp sarja taktiysaniz 2 saatte dolmasi bile normal ekstra olarak birde zaten cihaz sarj olurken ısınır haliyle hızlı şarj kademeli olarak bayağı düşer. Tavsiyem cihazı soğutup ondan sonra sarja takınız fazla ısı bataryaya zarar verebilir
Bu benim sürekli başıma geliyor bu sefer de zaten soğukdu dikkatimi çeken şey sürekli bu telefon kapalıyken olması sanırım kapali iken şarj etmek yavaş şarja neden oluyor

Oyla:

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Bu benim sürekli başıma geliyor bu sefer de zaten soğukdu dikkatimi çeken şey sürekli bu telefon kapalıyken olması sanırım kapali iken şarj etmek yavaş şarja neden oluyor
Aynen hocam cihaz kapaliyken yavaş sarj oluyor bazi modellerde denk gelmiştim. sanırım hızlı sarji kontrol eden yazılım cihaz açılınca devreye giriyor

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31