Yardım Asiri reklam var telefon yavas

Bymaestro33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
3
Mi9t cihazimda asiri reklam var arastirdim reklamlar çin markalarinda yayginmis ve telefon performansı son zamanlarda beni baya üzdü pubg de 48 60fps arasinda kasiyor ben root atmayi dusundum ve bi kac telefoncuya sordum fakat uygun root yokmus sizce ne yapmaliyim telefondan sogumak istemiyorum yazilim konusunda uzgunum zaten adam akilli guncelleme gelmiyor kamera yazilimi problemli oyun performansi kotu parmak izi algilamasi gec

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Cihazdaki reklamlardan muzdaripseniz kapatma seçeneklerini uyguladığınız halde yeterli gelmediyse twrp yükleyip eu rom a geçip sorununuzu çözebilirsiniz. Rootluk bir mesele yok. Forumda iki üç tık ile twrp nasıl yüklenir, rom nasıl atılır konularına ulaşabilir telefoncuya gerek kalmadan kendiniz çözebilirsiniz.
Mi 9 t den rahatsız pek insan görmedim ilklerden olabilirsiniz.
Ekrandan parmak izi okuyuculardan normal parmak izi okuyucu performansı beklemek saçma olur algoritmasına aykırı.
Kamera uygulamasından memnun değilseniz Google kamera yükleyebilirsiniz.
Çevremdeki 9t kullanıcılarından hiç performansla ilgili bir sorun duymadım pubg de belirttiğiniz 48-60 fps lerde kasma eşiğinin epey üstünde 20-25 fps civarında kasma hissi yaşanır. Ping değerlerinizi kontrol edin.

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Uygun rom çok fazla dostum mıuı kaynak kodlarına herkes eriştiği için Xiaomi de rom çok ayrıca benim globaliken bu sorunları yaşamadım istersen bi garantiye gönder

Oyla:

Bymaestro33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygun rom çok fazla dostum mıuı kaynak kodlarına herkes eriştiği için Xiaomi de rom çok ayrıca benim globaliken bu sorunları yaşamadım istersen bi garantiye gönder
Hocam telefonu yurtdısından aldim rom fazla fakat anlamiyorum acikcası yanlis bisey yaparsam isin icinden cikamam aklimda telefonu sıfırlamak var ayarlar menusundenmi sifirlasam bilgisayardanmi yoksa ses tuslarindanmi

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam telefonu yurtdısından aldim rom fazla fakat anlamiyorum acikcası yanlis bisey yaparsam isin icinden cikamam aklimda telefonu sıfırlamak var ayarlar menusundenmi sifirlasam bilgisayardanmi yoksa ses tuslarindanmi
Telefonunuzda IMEI işlemi var ise ayarlardan sıfırlama yapmayın IMEI'lerınız silinir. TWRP kurup oradan sıfırlama yapmalısınız.

Oyla:

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
14t pro
Konular
8
Rom yüklemenize gerek yok, Adguard uygulamasını yükleyin. Full sürümleri int. var.

Oyla:
Üst Alt