Yardım Aşırı kasma

Batuhan0605

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xaomi redmi not
Konular
1
Telefon son zamanlarda kamera hatası ve gereksiz yere aşırı kasma yapıyor telefonun daha %34 u dolu ve sebepsizce telefon kasıyor ve donuyor açılmıyor uygulamaları açmıyor ve sürekli desteklenmiyor die bildirim veriyor yardımcı olabilirmisiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-29-13-53-42-669_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-06-29-13-53-42-669_com.miui.securitycenter.jpg
    235,7 KB · Görüntüleme: 44

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Telefon son zamanlarda kamera hatası ve gereksiz yere aşırı kasma yapıyor telefonun daha %34 u dolu ve sebepsizce telefon kasıyor ve donuyor açılmıyor uygulamaları açmıyor ve sürekli desteklenmiyor die bildirim veriyor yardımcı olabilirmisiniz
Hocam bende de aynı sorun var miui 12yle çözülür umarım

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Oyla:

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
Hocam telin orijinal olduğundan emin misiniz.Ben note 6 Pro kullanıyorum bende öyle bir sıkıntı yok

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
uygulamaların ön belleğini temizlemenizi öneririm

Oyla:

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm
Konular
16
Havalar aşırı sıcak arkadaşlar.Cok etkiliyor.Redmi Note 7 kullanıyorum.Bende Özellikle Pubg de acayip kasıyor.Tabi güncelleme de olabilir.Bugün format attım cihaza biraz daha iyi .İnsallah yeni gelecek güncelleme cihazı daha da beter etmez.İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

calbyrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cagatay
Cihazım
redmi note7
Konular
1
Yakında telefonu kırma sebebim olacak. Eskiden böyle bir şey yoktu güncellemeden sonra oldu ne olduysa telefon elimde yanıyor hatta kasma dediğim bildiğin oyun duraksiyor sürekli ısınma halinde telefon inanin gına geldi artık pişman oldum aldığıma

Oyla:

vorrakp11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
6
Malesef bende de aşırı derece kasıyor. Ana ekrana gelirken ikonlar 3-5 saniye geç geliyor. Kamera açılırken bazen hata veriyor. Uygulama arası geçişler çok yavaş. Şarjda eskisi kadar uzun süre dayanmıyor. Yeni gelen güncellemeden umarım düzelir. Kararlı sürüm 11.0.6 yüklü şuan da.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Malesef bende de aşırı derece kasıyor. Ana ekrana gelirken ikonlar 3-5 saniye geç geliyor. Kamera açılırken bazen hata veriyor. Uygulama arası geçişler çok yavaş. Şarjda eskisi kadar uzun süre dayanmıyor. Yeni gelen güncellemeden umarım düzelir. Kararlı sürüm 11.0.6 yüklü şuan da.
Zaten hocam ben bu sorunun 11.0.06 guncellemesiyle oluştuğunu tahmin ediyordum. Çünkü cihazıma güncellemeyi indirdiğimde kasma ve ısınma sorunu oluaya başladı.İnsallah android 10 ve miui 12 guncellemesiyle bu sorun geçer.ek olarak 11.06 güncellemesini Rn8 pro cihazımada indirdiğimde aşırı şekilde ısınmaya ve kasmaya başladı.Yani bence tek rn7ye özel bir durum değil.Ama dediğim gibi büyük ihtimal güncellemeyle alakalı bir durum.

Oyla:
Üst Alt