Yardım Aşırı ısınma

etmtrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
etmtrk
Cihazım
Mi9T pro
Konular
4
Mi 11 t pro 12/256 yurt dışı cihaz kullanıyorum yaklaşık 1 yıldırda imei attırmadan kullandım
Geçen haftalarda direnç değişikliği yapıldı ve imei atıldı bu işlemden sonra cihaz normal kullanımda ısınmaya oyunlarda ise aşırı ısınmaya başladı problem ne olabilir ? Bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Mi 11 t pro 12/256 yurt dışı cihaz kullanıyorum yaklaşık 1 yıldırda imei attırmadan kullandım
Geçen haftalarda direnç değişikliği yapıldı ve imei atıldı bu işlemden sonra cihaz normal kullanımda ısınmaya oyunlarda ise aşırı ısınmaya başladı problem ne olabilir ? Bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
İşlemi yapan usta düzgün yapamamış olabilir mi direnci? Bir de şunu unutmak gerekiyor, 888 ısınan bir işlemci.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Evet 888 baya ısınan bir işlemci büyük olasılıkla la işlemi yapan kişi termal macun veya termal katmanı takmamış olabilir imkanınız var ise açıp bir bakın bir arkadaşın note 8 prosu baya ısınıyordu termal macun kurumaş yeniledik düzeldi büyük ihtimalle Diren takan kişi termal macunu silmiş ve yerine yenisini koymamıştir

Üst Alt