Yardım aşırı ısınma sorunu

celestine_babayarro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celeste
Cihazım
MI8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3
Telefon Modeli
MI8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
son dönemde telefonum aşırı ısınmaya başladı, elimi yakıyor hatta. bunu nasıl çözerim, batarya değişimi çözer mi? oyun oynamadığım halde ısınıyor.

teşekkürler

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Telefonu herhangibir tamirciye verdinizmi önceden? Verdiyseniz verdikten sonramı oldu?

Oyla:

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Oyla:

celestine_babayarro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celeste
Cihazım
MI8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bl açıp global rom atmayı deneyin eğer yine çok ısınıyorsa bl kapatıp garantiye (varsa) gönderin. Eğer hiç uğraşamam diyorsanız ellemeden garantiye verin bence
sivenzi global rom ne format gibi bir şey mi? garantisi var da 1 haftaya anca yolluyor, ben bataryadan şüpheleniyorum onu 600TL'ye değişiyorlar, sordum akşama veririz dedi.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
son dönemde telefonum aşırı ısınmaya başladı, elimi yakıyor hatta. bunu nasıl çözerim, batarya değişimi çözer mi? oyun oynamadığım halde ısınıyor.

teşekkürler
Bunun sebebi, hava sıcaklıklarının da artması olabilir. Cihazda root varsa, AppManager benzeri bir uygulama ile arka planda çalışan uygulamaları kontrol edip gereksiz olanları durmaya zorlayabilirsiniz. Çalışma yükünü hafifleteceği için ısınmayı da bir nebze azaltabilir, tabii eğer bundan kaynaklıysa.

Oyla:

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
sivenzi global rom ne format gibi bir şey mi? garantisi var da 1 haftaya anca yolluyor, ben bataryadan şüpheleniyorum onu 600TL'ye değişiyorlar, sordum akşama veririz dedi.
Rom sıfırdan yazılım yüklemek. Anlaşılan bu işleri bek anlamıyorsunuz siz en iyisi garantiye verin. Tamirciye verirseniz tüm garanti mahvolur başka birşey olduğu zaman fazla paralar ödemek zorunda kalırsınız. En sağlamı garantiye göndermek

Oyla:

celestine_babayarro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celeste
Cihazım
MI8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom sıfırdan yazılım yüklemek. Anlaşılan bu işleri bek anlamıyorsunuz siz en iyisi garantiye verin. Tamirciye verirseniz tüm garanti mahvolur başka birşey olduğu zaman fazla paralar ödemek zorunda kalırsınız. En sağlamı garantiye göndermek
sivenzi basit bir şeyse yaparız ama tel içindeki bilgiler gitmesin istiyorum, baştan uygulama vs indir uğraşılmaz

Bunun sebebi, hava sıcaklıklarının da artması olabilir. Cihazda root varsa, AppManager benzeri bir uygulama ile arka planda çalışan uygulamaları kontrol edip gereksiz olanları durmaya zorlayabilirsiniz. Çalışma yükünü hafifleteceği için ısınmayı da bir nebze azaltabilir, tabii eğer bundan kaynaklıysa.
mustafaozkan1414 root yok malesef.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Abdullah_tambas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
7

teşekkürler
Hocam şu sıralar bütün cihazlar ısınıyor. Marka ne olursa olsun herkeste aynı sorun var. Havalardan kaynaklı muhtemel

Oyla:

celestine_babayarro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celeste
Cihazım
MI8 Lite
Konular
1
Hocam şu sıralar bütün cihazlar ısınıyor. Marka ne olursa olsun herkeste aynı sorun var. Havalardan kaynaklı muhtemel
Abdullah_tambas olabilir. ısı derecelerini paylaştım bir bakar mısın anormal bir şey var mı diye. 1-2 saat sosyal medyada gezinmek o sıcaklıklar için yeterli oluyor, bir de benim batarya durduğu yerde şarjı azalıyor, bir saat hiç ellemiyim yine % olarak şarjı düşüyor biraz kendiliğinden, bu normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarjdayken de aşırı ısınıma var bence bunun sebebi net batarya

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt