Yardım Aşırı ısınma note 8 pro

ozturkozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özlem
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Telefonu 6 aydır kullanıyorum. Şarjı sürekli kullanımda birgünden fazla yetiyordu. 3 gündür telefonda aşırı ısınma var. Normal kullanımda aşırı ısınıyor. 2 gün önce gece telefon çok fazla isinmiştı dokununca eli yanacak vaziyette. Patlayacak sandım. Şarjı 90 dan 46 ya düşmüştü. Kapalı beklettim yarım saate soğudu. Sonraki günlerde de o kadar olmasa da kullanırken ısınma oluyor ve de şarjı eskisine göre %50 azaldı. Aynı durumda olan veya sebebini bilen var mıdır? Ne yapmalıyım?

armanalatag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arman
Cihazım
note 8 pro 64 g
Konular
1
Aynı durum ve aynı durum ilgili bir çok başlık var. Mod lar konuları birleştirse iyi olur. Isınma ve şarj problemi var rom ve kullanıcı ayarı gözetmeksizin aniden ortaya çıkan bir sorun var ve çözüm yok.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Android 10 u ilk yüklendiğimde benim cihazımda aşırı ısınmıştı kapalıyıkende soğumuyordu gece boyu kapalı bıraktım sabah düzelmişti

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Aynen hocam 2 gündür bende de böyle bir sorun var yalnız benimkisi ben eski hint romlarına döndüm onlarda ısınma problemleri yaşıyorum ve halâ devam etmekte şu 2 önce böyle bir sorun yoktu .Acaba hava sıcaklıklarından dolayı mı diyorum ama normal sosyal medya kullanmama rağmen 30 dk içinde sıcaklık 36 dereceye varıyor.Normalde oyun oynadığım zaman ancak o seviyelere geliyordu hatta şarjda takılı halde oyun oynarken ancak o seviyelere geliyordu

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Mediatek işlemcinin dezavantajını gördüğünüzü düşünüyorum.
Bununda etkisi var ama benim cihazda o denli bir ısınma ve ya şarj konusunda bir sıkıntı yok şuan. Büyük ihtimal yazılımsal bir sıkıntı var donanımdan ziyade. Betalar bize yaramadı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Jeager

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alkan
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Aynen hocam 2 gündür bende de böyle bir sorun var yalnız benimkisi ben eski hint romlarına döndüm onlarda ısınma problemleri yaşıyorum ve halâ devam etmekte şu 2 önce böyle bir sorun yoktu .Acaba hava sıcaklıklarından dolayı mı diyorum ama normal sosyal medya kullanmama rağmen 30 dk içinde sıcaklık 36 dereceye varıyor.Normalde oyun oynadığım zaman ancak o seviyelere geliyordu hatta şarjda takılı halde oyun oynarken ancak o seviyelere geliyordu
dostum selam pil ve performans bölümünden pil ve istatistik bölümünden diğer uygulamaların kullanığı pilin yüzdesini söyleyebilir misin. Bende aynı sorun var iki gündür ve diğer uygulamaların kullanığı pil yüzdesi %35lerde

Oyla:

ozturkozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özlem
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Arkadaşlar şarjını sıfırladım dün akşam öyle şarja taktım ısınma gitti şarjı eskisi kadar dayanmasada iki güne göre biraz daha iyi dayandı. Sizde öyle deneyebilirsiniz bı.

Oyla:
Üst Alt