- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- RedmiNote 9 PRO
- Konular
- 28
Aşırı güç harcayan uygulamalarda her 5 dakikaya bir uygulama aşırı güç harcıyor diye gözüküyor ama hangi uygulama olduğunu göremiyorum, görsem kaldıracağım, uygulamayı pil ayarlarından kapatmaktan bıktım, telefon daha chrome'da gezerken dahi ısınıyor, hangi uygulama olduğunu bulmanın bir yolu var mı?
Cihaz Redmi Note 3 Pro Global Stabil MIUI 9 V9.5.3.0
Telefonu 2 gün önce rootladım, gerek duymadığım, kullanmadığım Google uygulamalarını kaldırdım, Stock tarayıcı uygulamasını ve E-posta uygulamasını da kaldırdım, sonra bu güç harcayan uygulamanın SuperSu'nun kendisi olabileceğini düşünerek telefonun root'unu da kaldırdım ama yine aynı sorun, bir uygulama 5 dakikaya bir çok güç harcıyor diye uyarı veriyor, uygulamalar bu şekilde.
Cihaz Redmi Note 3 Pro Global Stabil MIUI 9 V9.5.3.0
Telefonu 2 gün önce rootladım, gerek duymadığım, kullanmadığım Google uygulamalarını kaldırdım, Stock tarayıcı uygulamasını ve E-posta uygulamasını da kaldırdım, sonra bu güç harcayan uygulamanın SuperSu'nun kendisi olabileceğini düşünerek telefonun root'unu da kaldırdım ama yine aynı sorun, bir uygulama 5 dakikaya bir çok güç harcıyor diye uyarı veriyor, uygulamalar bu şekilde.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: