Yardım Aşırı Güç Harcayan Uygulamanın İkonu Gözükmüyor?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Aşırı güç harcayan uygulamalarda her 5 dakikaya bir uygulama aşırı güç harcıyor diye gözüküyor ama hangi uygulama olduğunu göremiyorum, görsem kaldıracağım, uygulamayı pil ayarlarından kapatmaktan bıktım, telefon daha chrome'da gezerken dahi ısınıyor, hangi uygulama olduğunu bulmanın bir yolu var mı?

Cihaz Redmi Note 3 Pro Global Stabil MIUI 9 V9.5.3.0

Telefonu 2 gün önce rootladım, gerek duymadığım, kullanmadığım Google uygulamalarını kaldırdım, Stock tarayıcı uygulamasını ve E-posta uygulamasını da kaldırdım, sonra bu güç harcayan uygulamanın SuperSu'nun kendisi olabileceğini düşünerek telefonun root'unu da kaldırdım ama yine aynı sorun, bir uygulama 5 dakikaya bir çok güç harcıyor diye uyarı veriyor, uygulamalar bu şekilde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-14-12-17-36-061_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-07-14-12-17-36-061_com.miui.securitycenter.png
    92,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2018-07-14-12-29-09-361_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-14-12-29-09-361_com.miui.home.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2018-07-14-12-29-06-984_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-14-12-29-06-984_com.miui.home.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Aşırı güç harcayan uygulamalarda her 5 dakikaya bir uygulama aşırı güç harcıyor diye gözüküyor ama hangi uygulama olduğunu göremiyorum, görsem kaldıracağım, uygulamayı pil ayarlarından kapatmaktan bıktım, telefon daha chrome'da gezerken dahi ısınıyor, hangi uygulama olduğunu bulmanın bir yolu var mı?

Cihaz Redmi Note 3 Pro Global Stabil MIUI 9 V9.5.3.0

Telefonu 2 gün önce rootladım, gerek duymadığım, kullanmadığım Google uygulamalarını kaldırdım, Stock tarayıcı uygulamasını ve E-posta uygulamasını da kaldırdım, sonra bu güç harcayan uygulamanın SuperSu'nun kendisi olabileceğini düşünerek telefonun root'unu da kaldırdım ama yine aynı sorun, bir uygulama 5 dakikaya bir çok güç harcıyor diye uyarı veriyor, uygulamalar bu şekilde.

Ayarlar/İzinler/Otomatik Başlatma menüsünden hangi uygulama telefonu kapatıp açtığınızda bile sürekli açık bırakılıyor bakabilirsiniz .

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/İzinler/Otomatik Başlatma menüsünden hangi uygulama telefonu kapatıp açtığınızda bile sürekli açık bırakılıyor bakabilirsiniz .

Teşekkürler hocam, otomatik başlatma izni yok uygulamanın, ama (çalışıyor) yazıyor ve uygulama simgesi gözükmüyor, ne olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-14-13-13-30-260_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-07-14-13-13-30-260_com.miui.securitycenter.png
    182,7 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Teşekkürler hocam, otomatik başlatma izni yok uygulamanın, ama (çalışıyor) yazıyor ve uygulama simgesi gözükmüyor, ne olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

Root yapıp uygulama olarak sildiğiniz bir uygulama eksik kalmış bir şeyi var sanırım o yüzden sürekli açık görünüyor oda.
Cihazınıza tekrar temiz bir kurulum yapıp Fasboot Rom üzerinden.
Forum üzerinde bulunan

Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0

Ethnic hocamızın uygulamasını kullanarak devre dışı bırakıp kullanmak istemediğiniz uygulamaları ayarlayabilirsiniz.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root yapıp uygulama olarak sildiğiniz bir uygulama eksik kalmış bir şeyi var sanırım o yüzden sürekli açık görünüyor oda.
Cihazınıza tekrar temiz bir kurulum yapıp Fasboot Rom üzerinden.
Forum üzerinde bulunan

Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0

Ethnic hocamızın uygulamasını kullanarak devre dışı bırakıp kullanmak istemediğiniz uygulamaları ayarlayabilirsiniz.

Dediğiniz gibi en iyisi temiz kurulum yapıp kullanmadıklarımı devre dışı bırakmak. İlgin için teşekkür ederim hocam.

Oyla:
Üst Alt