I ıhlamur Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım erca Cihazım 9t pro Yaş 35 Konum hatay Katılım 19 Mayıs 2020 Konular 36 Mesajlar 317 Tepkime puanı 61 Puanları 43 5 Aralık 2020 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Eu beta Telefon Modeli Mi 9T Pro Bootloader Kilidi Açık Önceden görünürdü şimdi sadece aktif yazıyor Ekli dosyalar Screenshot_2020-12-05-10-36-57-101_com.miui.securitycenter.jpg 273,8 KB · Görüntüleme: 14
Çözüm Buse S. Ada 5 Aralık 2020 O bekleme süresi dedigimiz boşta bekleme süresini buraya ayirmislar. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O bekleme süresi dedigimiz boşta bekleme süresini buraya ayirmislar. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buse S. Ada Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol Emekli Yönetici Premium Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Buse Cihazım RN 11 Pro Meslek Eticaret Yönetimi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 2 Mayıs 2020 Konular 157 Mesajlar 1.874 Çözümler 13 Tepkime puanı 6.321 Puanları 188 5 Aralık 2020 #2 Size özel bir durum değil son güncellemede böyle yaptılar herhalde. uygulamaların da yanlarında dakikaları yazıyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
Size özel bir durum değil son güncellemede böyle yaptılar herhalde. uygulamaların da yanlarında dakikaları yazıyor.
I ıhlamur Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım erca Cihazım 9t pro Yaş 35 Konum hatay Katılım 19 Mayıs 2020 Konular 36 Mesajlar 317 Tepkime puanı 61 Puanları 43 5 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Buse S. Yıldız' Alıntı: Size özel bir durum değil son güncellemede böyle yaptılar herhalde. uygulamaların da yanlarında dakikaları yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam olmamış sanki Oyla: Oyla 0 Downvote
Buse S. Yıldız' Alıntı: Size özel bir durum değil son güncellemede böyle yaptılar herhalde. uygulamaların da yanlarında dakikaları yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam olmamış sanki
Buse S. Ada Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol Emekli Yönetici Premium Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Buse Cihazım RN 11 Pro Meslek Eticaret Yönetimi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 2 Mayıs 2020 Konular 157 Mesajlar 1.874 Çözümler 13 Tepkime puanı 6.321 Puanları 188 5 Aralık 2020 #4 O bekleme süresi dedigimiz boşta bekleme süresini buraya ayirmislar. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
O bekleme süresi dedigimiz boşta bekleme süresini buraya ayirmislar. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.